Aesculap čanker makaze za šišanje ljubimaca

15.000 RSD

Aesculap čanker makaze za šišanje ljubimaca: izrađene su od vrhunskog japanskog nerđajućeg čelika, sa 24 zuba i 19cm ukupne dužine (7,5inča). Idealne su za postizanje prirodnog izgleda dlake i omekšavanje linija koje nastaju mašinicom ili ravnim makazama.

Шифра производа: 6460 Категорија: Ознаке: , , , , ,

Опис

Aesculap čanker makaze za šišanje ljubimaca: izrađene su od vrhunskog japanskog nerđajućeg čelika, sa 24 zuba i 19cm ukupne dužine (7,5inča). Idealne su za postizanje prirodnog izgleda dlake i omekšavanje linija koje nastaju mašinicom ili ravnim makazama.

Klučne karakteristike:,,chunker grind“ tehnologija omogućava brze pokrete i prirodan izgled dlake. Sa 24 zuba su savršene za blendovanje oštrih prelaza kod šišanja. Ergonomski oblikovane sa udubljenim prstenovima i odmorištem za prst- minimalizuje zamor pri radu. Kratki drškasti delovi- oni pružaju lakšu kontrolu i smanjuju napor pri pokretu. Šraf za fino podešavanje- lako se prilagođavaju prema teksturi dlake.

Najviše se koriste na prelazima između šišanih i nešišanih delova- posebno na bokovima, leđima i grudima. U praksi su se dobro pokazale kod pasa sa srednje dugom ili dugom dlakom, u završnim fazama grooming-a: za blendovanje, teksturisanje i kreiranje prirodnog oblika. Idealne za ,,pet cut“ stilove koji ne zahtevaju stroge konture.

U ponudi, pored njih imamo od istog proizvođača i makaze ravne, makaze krive i makaze efilir sa 40 zubaca.

Na kraju rada, potrebno je da makaze detaljno operete i osušite, kako biste sprečili pojavu rđe i skinuli višak prljavštine sa njih. Obavezno sipajte koju kap ulja i ostavite ih podmazane. Pogledajte u našoj ponudi i sprej za rašćebavanje dlake, koji će Vam pomoći da dlaku lepo očetkate pre šišanja, kao i češalj koji Vam treba prilikom šišanja.

Додатне информације

Тежина0,3 кг

Brand

Aesculap

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Aesculap čanker makaze za šišanje ljubimaca“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top