Aesculap set češljeva

5.500 RSD

Aesculap set češljeva: set češljeva sa zupcima od nerđajućeg čelika za mašinice za šišanje pasa koje koriste takozvane ,,snap-on“ noževe. Set se sastoji od 5 različitih češljeva.

Opis

Aesculap set češljeva: set češljeva sa zupcima od nerđajućeg čelika za mašinice za šišanje pasa koje koriste takozvane ,,snap-on“ noževe. Set se sastoji od 5 različitih češljeva.

Univerzalni nastavci za sve mašinice koje koriste takozvane ,,snap-on“ noževe (Heiniger- svi modeli SAPHIR, Aesculap- model FAV5, Wahl, Oster). Za postizanje najboljih rezultata šišanja, metalni nastavak za mašinicu treba postaviti na nož dužine do 0,5mm. Svaki nastavak ima na sebi napisane dužine u milimetrima i inčima.

Ukoliko želite da Vam noževi duže traju, morate se pridržavati određenih pravila u radu. Pre nego što počnete sa šišanjem, dobro očetkajte ljubimca i skinite po mogućstvu što više prljavštine sa dlake. Noževe redovno morate podmazivati uljem za mašine- u ponudi imamo manja pakovanja od 100ml , srednje pakovanje od 200ml i veća od 500ml. Tokom rada, višak dlake i eventualno zaostala prljavština se hvata na nož. Koristite 4 u 1 sprej- za čišćenje, dezinfikovanje, podmazivanje i hlađenje noževa. Poprskajte na nož, i obrišite ga pamučnom krpicom. Na taj način ćete pokupiti nečistoće, te se nož neće tupiti više nego što mora tokom šišanja.

Kada završite sa radom, skinite glavu, dobro je očistite- uklonite sve nečistoće. Možete koristiti isti sprej. Ukoliko ostane na noževima prljavštine, tupe se noževi, a i teško ćete obaviti naredno šišanje. Kada ostavljate mašinicu, nakapajte malo ulja na noževe, i tako je ostavite.

Set se sastoji od 5 češljeva dužina. 13, 16, 19, 22 i 25mm. Dolaze u plastičnom koferčetu.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Aesculap set češljeva“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button