Aesculap set makaza za šišanje ljubimaca

56.250 RSD

Aesculap set makaza za šišanje ljubimaca: set se sastoji od troje makaza: ravne, zakrivljene i efilir. Napravljene od najkvalitetnijeg japanskog nerđajućeg čelika.

Нема на залихама

Шифра производа: 6401 Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Aesculap set makaza za šišanje ljubimaca: set se sastoji od troje makaza: ravne, zakrivljene i efilir sa 46 zubaca. Napravljene od najkvalitetnijeg japanskog nerđajućeg čelika.

Makaze su ergonomski dizajnirane. Svaka makaza ima dodatne gume na prstohvatima. Laganog hoda koji ne zamara ruku, te je pravi alat za profesionalne groomere. Napravljene od čelika izuzetno otpornog na kidanje i na koroziju.

Ravne makaze dužine 18cm mogu se koristiti za sve vrste dlake, ali su posebno pogodne za životinje sa finom dlakom. Zakrivljene makaze imaju ugao od 30 stepeni, pa maksimalno olakšavaju izvlačenje okruglastih kontura lica ili tela životinja. Dužina ovih makaza je 18cm. Efilir makaze sa 46 zubaca preporučuju se za ublažavanje oštrih kontura i finiš frizure. Dužina efilir makaza je 15cm.

Aesculap set makaza se isporučuje u plastičnom koferčetu sa penastom postavom, te nakon svakog korišćenja možete sigurno odložiti makaze. Redovno ih čistite, dezinfikujte i podmazujte kako bi Vas duže služile. Možete koristiti 4 u 1 sprej iz naše ponude ili ulje za podmazivanje. Ne morate prskati direktno na makazu, već na neku pamučnu krpicu, i detaljno obrišite makaze.

Pored ovih makaza, možete pogledati i ostale makaze za šišanje ljubimaca koje imamo u ponudi. Inače, imamo od istog dobavljača i profesionalni set metalnih nastavaka-češljeva za snap on noževe.

Додатне информације

Тежина1 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Aesculap set makaza za šišanje ljubimaca“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top