Alat za trimovanje Groom Professional

1.400 RSD

Alat za trimovanje Groom Professional: nova četka u našoj ponudi. Namenjena je za lakše i brže trimovanje krzna.

Шифра производа: 6368 Категорија: Ознаке: , , , , , ,

Опис

Alat za trimovanje Groom Professional: nova četka u našoj ponudi. Namenjena je za lakše i brže trimovanje krzna. Ima dvostrano sečivo- sa gušćim i ređim zupcima.

Koristi se za izvlačenje mrtve dlake. Lak je za korišćenje. Ukupno je oko 30cm dužine. Ručka je od tvrde plastike plave boje. Na sebi ima gumirani print šapice, tako da ne klizi iz ruke. Sečivo je od nerđajućeg čelika. Nije oštro toliko da seče dlaku, ali efektno izvlači mrtvu dlaku. Najviše se koristi za trimovanje kod oštrodlakih pasa, kao što su terijeri, šnauceri, goniči, labradori i drugi. Svoju najveću primenu ima kod velikih rasa pasa, jer ručka ima patent za otvaranje. Onda možete ukupnom dužinom sečiva (oko 40cm) ići ravnomerno kroz dlaku.

Ako je dlaka labava, veoma lako se skida i izvlači. Trimovanje nikako ne povređuje ljubimca. U zavisnosti od dela tela koji se četka, kao i od same rase pasa, koriste se trimeri različite gustine- u ponudi imamo trimere srednje gustine, kao i dvostrane.

U ponudi imamo različite sliker četke- meke ili tvrde zupce, pin četke, kao i različite furminatore- većih ili manjih dimenzija. Takođe, kamen za trimovanje je čest izbor vlasnika pasa za lakše održavanje dlake. Redovno četkanje pomaže u periodu sezonskog menjanja dlake. Dlaka koja otpada golica i iritira ljubimca, zbog čega se stalno trlja o pod ili protresa kako bi zbacio višak dlake sa sebe.

Brand

groom professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Alat za trimovanje Groom Professional“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top