Brusilica za nokte za pse i mačke

1.700 RSD

Brusilica za nokte za pse i mačke: alat koji morate imati- značajno olakšava rad sa ljubimcima. Lagan u ruci, radi na baterije (2x AA). Dolazi sa 4 glave- 2 manje i 2 veće turpije.

Nema na zalihama

Opis

Brusilica za nokte za pse i mačke: alat koji morate imati- značajno olakšava rad sa ljubimcima. Lagan u ruci, radi na baterije (2x AA). Dimenzija- 153x42x31mm. Težina sa baterijama 110g.

Brusilica je zelene boje, sa sivim detaljima, napravljena od tvrde ABS plastike. Ukoliko su nokti jako dugački, preporučujemo da ih prvo skratite kleštima, a zatim fino obradite brusilicom. U ponudi imamo klešta od istog proizvođača.

Uvek prvo uključite brusilicu da se ljubimac navikne na zvuk pa tek onda počnite sa radom. Brusilica nije glasna, i ne treba pritiskati prilikom rada. Samo blago prelazite preko nokta i kad dobijete željenu dužinu nokta gotovi ste. Uvek prilazite noktu pod uglom od 45 stepeni, kako biste ga skratili. Zatim ga blago zaoblite, kako se ne bi krzao.

Bežična brusilica za nokte za ljubimce ima prekidač i mogućnost rada u dve brzine. Prekidač ima opciju- dve brzine rotacije u levo (L1 i L2) ili dve brzine rotacije u desno (R1 i R2). Uz nju dobijate ukupno 4 glave, odnosno turpije- dve veće i dve manje. Takođe, baterije dolaze sa uređajem.

Uz brusilicu dobijate instrukcije, pažljivo pročitajte pre prve upotrebe. Ukoliko prvi put radite, nekad je bolje i da ostavite duži nokat nego da ga previše skratite. U noktima se nalaze sitni krvni sudovi. Kod belih kandži se mogu videti. Postoji šansa da malo krvari nokat ako ga previše skratite. U tom slučaju, u ponudi imamo i stipsu za zaustavljanje krvarenja.

Brand

Moser pet

Brend Moser renomiranog proizvodjaca Wahl. Ergonomski oblik pribora za grooming. Kvalitet i garancija.

wahl

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Brusilica za nokte za pse i mačke“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button