Četka za rašćebavanje Matt Breaker

1.500 RSD 1.750 RSD

Četka za rašćebavanje Matt Breaker: sjajan alat iz ponude Groom Professional-a. Za lakše uklanjanje čvorova i ućebanih delova krzna. Dolazi sa 5 ili sa 9 zubaca.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , , ,

Опис

Četka za rašćebavanje Matt Breaker: sjajan alat iz ponude Groom Professional-a. Za lakše uklanjanje čvorova i ućebanih delova krzna. Dolazi u dva modela- sa 5 ili sa 9 zubaca.

Ručka je ergonomski oblikovana. Udobnost garantuje minimum stresa za Vaše ruke i zglobove. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom zbog gumiranih delova. Na zadnjoj strane četke ima deo za oslanjanje palca za lakši rad. Na taj način ne smanjujete stisak četke, a možete sa jačim pritiskom četkati. Četka za rašćebavanje Matt Breaker je napravljena u kombinaciji plave i crne boje. Na dršci ima deo koji omogućava kačenje četke za lakše odlaganje u salonu.

Rašćebavanje je veština koja se stiče praksom, kao i šišanje. Ovaj alat je izuzetno oštar i zato ga morate pažljivo koristiti. Prilikom četkanja, slobodnom rukom držite pramen pri korenu, a četkajte od kraja dlake prema korenu u kratkim pokretima. Ne treba je koristiti svakodnevno. Ukoliko je budete koristili svakodnevno, vremenom ćete prorediti krzno Vašeg ljubimca. Za svakodnevno četkanje koristite sliker četku, a ovu četku koristite ako neke čvorove ne možete rešiti.

Za bolju negu možete koristiti i sprej za negu dlake ili sprej koji već dolazi spreman za upotrebu sa pumpicom. Takođe, koristite i regenerator posle šamponiranja, kako bi dlaka bila mekša i lakša za češljanje.

Додатне информације

zupci

5 zubaca, 9 zubaca

Brand

groom professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Četka za rašćebavanje Matt Breaker“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top