DezynaDog bela sliker četka

1.200 RSD 1.400 RSD

DezynaDog bela sliker četka: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 13mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , ,

Опис

DezynaDog bela sliker četka: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 13mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom. Dolazi u dve veličine.

Četka je bele boje. Blago zakrivljeni deo za četkanje omogućava lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake.

Idealna za svakodnevno četkanje. Odgovara za duge i zamršene dlake, svojim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi. Lako se koristi i kod kratkodlakih ljubimaca.  Ukoliko ljubimac ima finiju dlaku, možete ga češljati tako što ćete odvajati pramen po pramen na ruku i češljati. Zupci su blago zakrivljeni, ukupne dužine 13mm, napravljeni od nerđajućeg čelika. Ukoliko ljubimac ima gustu i kovrdžavu dlaku, preporučujemo Vam četku sa tvrđim zupcima. Od istog proizvođača, imamo i sliker četku sa mekim zupcima.

Mala sliker četka ima jastuče sa iglicama dimenzija oko 8 x 3,5cm. Dimenzija glave četke 10 x 5,5cm. Velika sliker četka ima jastuče dimenzija oko 10 x 4cm, a dimnzija glave četke je oko 11,5 x 6cm. Jastuče je sive boje, mekano, ugiba se prilikom češljanja. Preporučuje se najviše za raščešljavanje posle kupanja, uz sušenje fenom. U tom slučaju je obavezno dobro osušite posle. Mada idealna je i za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznom periodu kada se menja dlaka.

Pogledajte novu četku u našoj ponudi- sliker četka sa kratkim zupcima sa patent dugmetom za lakše čišćenje četke. Za lepši izgled dlake koristite od istog proizvođača namenski sprej za sjaj dlake. 

Додатне информације

Veličina

mala, velika

Brand

groom professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „DezynaDog bela sliker četka“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top