Doggyman bela četka velika 11.5x6cm

2.150 RSD

Doggyman bela četka velika 11.5x6cm: najtraženiji model sliker četki za izložbene pse.

Шифра производа: 6330 Категорија: Ознаке: , ,

Опис

Doggyman bela četka velika 11.5x6cm: najtraženiji model sliker četki!

Plastična četka, sa zupcima sigurno pričvršćenim u jastuče koje se ugiba sa svakim prelaskom preko dlake. Jaki zupci koji efikasno uklanjaju mrtvu dlaku, veoma su dugotrajni i ne lome se.

Doggyman bela četka velika 11.5x6cm ima jastuče večih dimenzija, u odnosu na druge doggyman četke. Ručka je izlivena iz jednog dela, bele boje. Najčešće se koristi kod velikih rasa pasa. Posebno se preporučuje za izložbene pse. Omogućava lako i brzo četkanje.

U ponudi imamo iste doggyman bele četke samo u manjim dimenzijama- malu četku dimenzija 8×3 cm, kao i srednju četku dimenzija 10×4 cm.Takođe, u ponudi imamo i druge modele sliker četki, koje imaju zaobljeniju glavu- sliker četka tuffer than tangles sa mekim 2,2cm zupcima i čvrstim zupcima 2,2cm. Za bolju negu možete koristiti i sprej za rašćebavanje koje omogućava lakše češljanje. Daje dodatni sjaj dlaci, pa će Vaš ljubimac izgledati veoma negovano.

Od ostalog, u ponudi imamo i šampone (jedan od traženijih šampona za izložbene pse je koncentrovani šampon bright white namenjen za bele pse), regeneratore (pogledajte regenerator coat repair iz Groom Professional brenda ili easy groom iz Wahl brenda ), kao i stolove za lakši rad sa ljubimcem- možete pogledati model 80x50cm ili pogledajte hidraulični sto okrugli prečnika 70cm.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Doggyman bela četka velika 11.5x6cm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top