Držač za crevo blastera ili fena

5.000 RSD

Držač za crevo blastera ili fena: držač koji Vam olakšava rad prilikom korišćenja fena ili blastera. Lako se fiksira za radnu površinu. Ukupne dužine 95cm.

Нема на залихама

Шифра производа: 6113 Категорије: , Ознаке: , ,

Опис

Držač za crevo blastera ili fena: držač koji Vam olakšava rad prilikom korišćenja fena ili blastera. Lako se fiksira za radnu površinu.

Držač je napravljen od čvrstog metala. Širina cevi držača je 15mm. Ukupna dužina iznosi 95cm. Prvih 60cm je fiksno uspravno, glatke površine. Ostatak cevi držača ima rebrastu strukturu koja mu omogućava lakše savijanje. Na taj način nameštate visinu koja Vam odgovara. Takođe, na taj način usmeravate u kom pravcu želite da fen duva.

Držač za crevo blastera ili fena na kraju ima štipaljku. Ukupna dužina štipaljke je 13.5cm. Dužina dela koji služi za držanje creva je 6,2cm. Širina skupljenog zahvata štipaljke je 45mm. Lako se fiksira za sto, odnosno radnu površinu do 4,8cm debljine.

U ponudi imamo i fenove- blastere za kućne ljubimce: sa jednom ili sa dve motorne jedinice. Prilikom rada sa ljubimcima, ponekad su Vam potrebne i obe ruke npr. ukoliko ujedno češljate ljubimca. U takvim slučajevima, jednostavno zakačite crevo na ovaj držač, i brzim pokretom usmerite da duva kako Vama olakšava posao. Ukoliko Vam je lakše ipak da sve vreme upravljate fenom, onda preporučujemo da pogledate stalak za fen koji imamo u ponudi.

U ponudi imamo i različite četke- pogledajte ovde, kao i veći izbor stolova u različitim dimenzijama- pogledajte ovde.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Držač za crevo blastera ili fena“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top