Držač za ručni fen

5.000 RSD

Držač za ručni fen: držač koji Vam olakšava rad prilikom korišćenja fena dok sušite ljubimca. Lako se fiksira za radnu površinu.

Опис

Držač za ručni fen: držač koji Vam olakšava rad prilikom korišćenja fena dok sušite ljubimca. Lako se fiksira za radnu površinu.

Držač je napravljen od čvrstog metala. Širina cevi držača je 15mm. Ukupna dužina iznosi 98cm. Prvih 60cm je fiksno uspravno, glatke površine. Ostatak cevi držača ima rebrastu strukturu koja mu omogućava lakše savijanje. Na taj način nameštate visinu koja Vam odgovara. Takođe, na taj način usmeravate u kom pravcu želite da fen duva.

Držač za ručni fen na kraju ima četvrtasti metalni deo, dimenzija 6,5cm x 6,5cm. Na tom delu ima zavrtanj kojim fiksirate dršku fena. Lako se fiksira za sto, odnosno radnu površinu do 3cm debljine.

U ponudi imamo ručni fen za sušenje ljubimaca, kao i fenove- blastere za kućne ljubimce: sa jednom ili sa dve motorne jedinice. Prilikom rada sa ljubimcima, ponekad su Vam potrebne i obe ruke npr. ukoliko ujedno češljate ljubimca. U takvim slučajevima, jednostavno zakačite fen na ovaj držač, i brzim pokretom usmerite da duva kako Vama olakšava posao. Ukoliko Vam je lakše ipak da sve vreme upravljate fenom, onda preporučujemo da pogledate stalak za fen koji imamo u ponudi.

U ponudi imamo i različite četke- pogledajte ovde, kao i veći izbor stolova u različitim dimenzijama- pogledajte ovde.

Додатне информације

Тежина0,8 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Držač za ručni fen“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top