Dvostrana fleksi četka sa sliker zupcima

1.800 RSD

Dvostrana fleksi četka sa sliker zupcima: još jedna sjajna sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 15mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa fleksibilnom glavom koja se savija.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Dvostrana fleksi četka sa sliker zupcima: još jedna sjajna sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 15mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa fleksibilnom glavom koja se savija. Dolazi u dve varijante: sa mekim ili čvrstim zupcima.

Ručka je ergonomski oblikovana. Udobnost garantuje minimum stresa za Vaše ruke i zglobove. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom zbog gumiranih delova. Fleksibilna glava omogućava lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Dvostrana fleksi četka sa sliker zupcima je napravljena u kombinaciji plave i crne boje.

Četka sa čvrstim zupcima je idealna za duge i zamršene dlake, svojim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi. Ona sa mekim zupcima se lako koristi kod kratkodlakih ljubimaca, kao i onih sa mekšom i nežnijom dlakom. Zupci su blago zakrivljeni, ukupne dužine 15mm, napravljeni od nerđajućeg čelika.

Uputstvo za rad:
Duga dlaka – Nežno četkati, laganim, dugačkim pokretima, prelazeći preko krajeva dlake da bi se izbeglo njeno naelektrisavanje i lomljenje. Najbolje je četkati dlaku po slojevima. Počnite odozdo, tako što ćete horizontalno podeliti dlaku. Pridržavajte neočešljane delove slobodnom rukom. Zatim krenite ka gornjim redovima, stalno držeći zglob ruke u ispravljenom položaju, da bi se izbegao kontakt sa kožom psa.
Kovrdžava dlaka – Četkati u smeru rasta dlake, a zatim u suprotnom smeru, laganim, dugačkim pokretima.

Sliker četka je ukupnih dimenzija oko 20 x 5,5cm. Koristite je za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznom periodu kada se menja dlaka.

Za bolju negu možete koristiti i sprej za lakše raščešljavanje koji dolazi koncentrovano 1:15, ili sprej koji već dolazi spreman za upotrebu sa pumpicom.

Додатне информације

zupci

meki, tvrdi

Brand

groom professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Dvostrana fleksi četka sa sliker zupcima“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top