Furminator za ljubimce Kerbl-manji

2.400 RSD

Furminator za ljubimce Kerbl-manji: efikasno rešenje za uklanjanje viška dlake. Lak za korišćenje.Dimenzija 15 x 7,5cm.

Шифра производа: 6340 Категорија: Ознаке: ,

Опис

Furminator za ljubimce Kerbl-manji: efikasno rešenje za uklanjanje viška dlake. Lak za korišćenje.

Furminator omogućava jednostavno uklanjanje mrtve dlake i poddlake. Ne oštećuje zdravu dlaku koja je na površini. Pogodan je za sve ljubimce nezavisno od dužine dlake koju imaju. Ako se redovno koristi kod kratkodlakih pasa i pasa sa srednjom dužinom dlake, ovaj furminator pomaže da dlaka bude sjajna i zdrava. Istovremeno smanjuje i linjanje. Posebno je pogodan za ljubimce sa oštrom dlakom, koja se ne može lako skinuti sliker četkom.

Udobna gumirana ručka je savršeno izbalansirana i ergonomski oblikovana za vašu ruku. Sa obe strane ručke postoje gumirani zarezi koji pomažu da Vam furminator ne ispadne iz ruku tokom rada. Boja furminatora je kombinacija pastelne zelene i sive boje.

Furminator za ljubimce Kerbl-manji je dimenzija 15 x 7.5cm. U ponudi imamo i njihov furminator većih dimenzija.

Pogledajte u našoj ponudi i druge četke i češljeve koje imamo. Najprodavaniji model sliker četke je bela doggyman četka dostupna u tri dimenzije- manja, srednja i velika. Za dugoglake rase predlažemo neku od pin četki- pogledajte model yento 60/60.

Ukoliko imate velikog ljubimca (čau-čau, haski, akita, ovčar..) onda umesto furminatora, možete pogledati i blaster do 2800W koji ima hladno duvanje, pa lakše ćete se rešiti mrtve dlake ukoliko je izduvate.

Brand

Kerbl

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Furminator za ljubimce Kerbl-manji“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top