Groom Professional cangle za nokte

1.400 RSD 1.600 RSD

Groom Professional cangle za nokte: veoma kvalitetna klešta sa sečivom od nerđajućeg čelika i jakom oprugom. Imaju sigurnosni mehanizam koji obezbeđuje da zakočite klešta kad ih ne koristite. Dostupna u dve veličine.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , , , ,

Опис

Groom Professional cangle za nokte: veoma kvalitetna klešta sa sečivom od nerđajućeg čelika i jakom oprugom. Imaju sigurnosni mehanizam koji obezbeđuje da zakočite klešta kad ih ne koristite.

Ručke su napravljene od posebne silikonske gume koja se ne kliže u rukama, za lakši rad. Guma je u kombinaciji plave i crne boje, karakteristična za Groom Professional proizvode. Cangle su dostupne u dve veličine- male i velike. Dužina malih cangli je 13cm, a velikih je 17cm. Sečivo je napravljeno od kaljenog nerđajućeg čelika. To mu omogućava dodatnu jačinu i pouzdanost u radu. Izuzetno je oštro sečivo, tako da je bitno da radite oprezno sa kleštima. Obavezno ovaj alat držite dalje od dece.

Prilikom rada, preporučuje se da nokat treba seći malo po malo, ravnim rezovima po milimetar kako ne biste povredili ljubimca. Potrudite se takođe, da imate dovoljno osvetljenja, kako biste videli krvne sudove i kod tamnih rasa. Ukoliko se desi da ste zasekli više nego treba, u ponudi imamo i kredu-stipsu koja brzo zaustavlja sitna krvarenja.

U ponudi imamo i turpiju za nokte za lep finiš. Pored kleštima, nokte ljubimaca možete skraćivati i sređivati brusilicom za nokte. Brusilica je bežična i lagana za rad. Brusilica nije glasna, ne treba mnogo pritiskati prilikom rada, te se ljubimci lako naviknu.

Додатне информације

Тежина-
Veličina

mala, velika

Brand

groom professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Groom Professional cangle za nokte“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top