Heiniger Saphir Cord

28.000 RSD

Model mašine Saphir koji radi na 220 V

Шифра производа: 2210 Категорија: Ознаке: ,

Опис

Heiniger Saphir Cord: Model mašine Saphir koji radi na 220 V. Mašinica za šišanje ljubimaca, namenjena najviše za šišanje pasa i mačaka. Može da se koristi i za šišanje konja i goveda. Lako se pali i gasi na glavni prekidač. Postoji mogućnost da radi kao bežična mašina ako odvojeno kupite bateriju i punjač.

Moderno dizajnirana mašina za kontinuiran rad. Karakteristike: težina 440g, dimenzije mašine su: 204 x 50 x 41mm. Motor je snage 35 W koji omogućava 3200 obrtaja/min. Dužina strujnog kabla je 3m. Moderan dizajn, u sivkastoj boji sa stilizovanom munjom, ergonomski oblikovana za lakši rad.

Radi sa noževima koji su kompatibilni onima koje koriste Oster, Moser, Wahl, Andis i Aesculap Fav5 mašine (takozvani ,,snap on“ noževi). Na njoj fabrički dolazi glava 10ka- 1,5mm. U ponudi imamo i rezervne noževe za ovu mašinicu, kao i nastavke-graničnike kojima ćete podesiti dužinu šišanja.

Pre prve upotrebe, neophodno je da nauljite noževe. Preporučeno je da nakon svakog korišćenja noževe očistite i nauljite. Mi Vam preporučujemo namenski sprej za lakše čišćenje, podmazivanje i hlađenje noževa. Uz mašinicu dobijate promo pakovanje ulja od 50ml. Mi u ponudi imamo pakovanja Heiniger ulja za mašinice od 100ml ili od 500ml,kao i groom professional ulje u srednjem pakovanju od 200ml. Takođe, možete pogledati i bežične modele SAPHIR mašinica.

Додатне информације

Тежина2 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Heiniger Saphir Cord“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top