HEINIGER SAPHIR mašina za šišanje pasa

38.000 RSD

HEINIGER SAPHIR mašina za šišanje pasa

Категорија: Ознаке: ,

Опис

HEINIGER SAPHIR mašina za šišanje pasa: mašinica za šišanje ljubimaca, namenjena najviše za šišanje pasa i mačaka. Može da se koristi i za šišanje konja i goveda. Koristi litijum-jonsku bateriju koja je punjiva. Lako se pali i gasi na glavni prekidač.

Moderno dizajnirana bežična mašina sa dve baterije i punjačem, za kontinuiran rad. Karakteristike: mašina na baterije od 7,4 V, težina 440 g (sa baterijom). Dimenzije mašine su: 204 x 50 x 41mm. Motor je snage 35 W koji omogućava 2650 obrtaja/min. Kapacitet baterije je 1400 mAh. Plave boje je u kombinaciji sa crvenom, ergonomski oblikovana za lakši rad.

Radi sa noževima koji su kompatibilni onima koje koriste Oster, Moser, Wahl, Andis i Aesculap Fav5 mašine (takozvani ,,snap on” noževi). Isporučuje se sa 2 litijum-jonske baterije, od kojih svaka obezbeđuje 60 min rada. Dodatna baterija, uz vreme punjenja do 45 min, omogućava kontinuiran rad. Na njoj fabrički dolazi glava 10ka- 1,5mm. U ponudi imamo i rezervne noževe za ovu mašinicu.

Pre prve upotrebe, neophodno je da nauljite noževe. Preporučeno je da nakon svakog korišćenja noževe očistite i nauljite. Mi Vam preporučujemo namenski sprej za lakše čišćenje, podmazivanje i hlađenje noževa. Uz mašinicu dobijate promo pakovanje ulja od 50ml. Mi u ponudi imamo pakovanja Heiniger ulja za mašinice od 100ml ili od 500ml,kao i groom professional ulje u srednjem pakovanju od 200ml.

Додатне информације

Тежина2 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „HEINIGER SAPHIR mašina za šišanje pasa“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top