Heiniger ulje za podmazivanje mašina za šišanje 100ml

700 RSD

Heiniger ulje za podmazivanje mašina za šišanje: Specijalno napravljeno netoksično ulje za sve vrste noževa za sve mašinice za šišanje. Pakovanje 100ml

Шифра производа: 2010 Категорије: , Ознаке: , , , ,

Опис

Heiniger ulje za podmazivanje mašina za šišanje: ulje za podmazivanje mašina specijalno napravljeno bez otrova. Poboljšava performanse, smanjuje frikciju i produžava vek noža. Pakovanje 100ml.

Kako bi mašinica normalno radila, potrebno je redovno podmazivanje. Pre početka rada, sipajte ulje pomalo po noževima. Upalite mašinicu desetak sekundi kako bi se ulje razmazalo, pa tek onda počnite sa šišanjem. Tokom rada, noževe možete podmazivati uljem ili sprejem. Po završetku rada, mašinicu odložite očišćenu i podmazanu.

Pored redovnog čišćenja noževa, zatim redovnog oštrenja noževa, neophodno je redovno i podmazivanje noževa. Na taj način čuvate i produžavate oštrinu samog noža. Takođe, sam proces šišanja se odvija brže kad su noževi oštri, te se životinje brže ošiša i manje se uznemiri. Svakako preporučujemo korišćenje spreja 4 u 1 za noževe brenda Groom Professional– on podmazuje noževe prilikom rada, a lakše se i čiste noževi, skida masnoću i dlake. Najbitnije ujedno ih i rashladi pa ne morate praviti duže pauze u šišanju.

Heiniger ulje za podmazivanje mašina treba koristiti na svakoj mašini za šišanje. Pogledajte našu ponudu mašina za šišanje pasa- tip Saphir Style, Saphir Cord, Wahl KM10, Moser Max45.

Pored mašina, u ponudi držimo i rezervne noževe za mašinice- imamo noževe proizvođača Heiniger , kao i noževe proizvođača Wahl.

U ponudi imamo i veće pakovanje od 500 ml.

Додатне информације

Тежина0,2 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Heiniger ulje za podmazivanje mašina za šišanje 100ml“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top