Kada za kućne ljubimce sa rampom

153.000 RSD

  1. Kada za kućne ljubimce sa rampom: kada namenjena za profesionalnu upotrebu. Napravljena od nerđajućeg čelika. Dolazi u kompletu sa rampom. Isključivo lično preuzimanje.

Нема на залихама

Шифра производа: 6507 Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Kada za kućne ljubimce sa rampom: kada namenjena za profesionalnu upotrebu. Napravljena od nerđajućeg čelika. Dolazi u kompletu sa rampom.

U opremanju salona za negu kućnih ljubimaca, kada zauzima posebno mesto. Neophodno je obezbediti kadu koja će dugo trajati i koja će odgovarati za različite rase ljubimaca.

Ova kada je napravljena od nerđajućeg čelika- lako se pere i dezinfikuje. Pravougaonog je oblika, dimenzija 128 x 68cm. Za jednu dužu stranu kade dolaze dodatni paneli, te je onemogućeno prskanje po okolnim stvarima. Visina kade je 149cm. Sa prednje strane se namešta kosa rešetkasta rampa, te teže rase se lako popnu same u kadu. Na stranici gde je rampa se podese klizajuća vrata.

Kada za kućne ljubimce sa rampom dolazi u kompletu sa: 4 plastične neklizajuće podloge, čvrstim prohromskim stalkom sa 4 vezice za kućne ljubimce, držačem za šampone, komplet slavinom sa tuš baterijom i sifonom.

Transportno pakovanje kade je teško 76kg, tako da zbog gabarita je moguće samo lično preuzimanje u Sremskoj Mitrovici.

Ukoliko opremate salon, pogledajte i našu ponudu stolova. Imamo u ponudi električni sto za kućne ljubimce, koji pored kade zauzima centalno mesto u salonu. U ponudi imamo i fen za kućne ljubimce- blaster sa jednom i sa dve motorne jedinice, kao i stalak sa pet nogara koji odgovara za te fenove.

Додатне информације

Тежина70 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kada za kućne ljubimce sa rampom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top