Kecelja za šišanje i kupanje pasa

2.700 RSD

Kecelja za šišanje i kupanje pasa: kecelja napravljena od 100% poliestera. Dimenzija 30 x 20 x 5cm. Kecelja je crne boje sa dezenom šapica u roze boji.

Шифра производа: 6513 Категорија: Ознаке: ,

Опис

Kecelja za šišanje i kupanje pasa: kecelja napravljena od 100% poliestera. Dimenzija 30 x 20 x 5cm. Kecelja je crne boje sa dezenom šapica u roze boji.

Kecelja se preporučuje za korišćenje prilikom rada u salonima. Na ovaj način se nećete pokvasiti više nego što je potrebno prilikom kupanja ljubimaca. Takođe, i prilikom četkanja i šišanja nećete brinuti o zadržavanju dlaka na odeći. Kecelja sa prednje strane ima džep u koji možete odložiti sitnice prilikom rada. Kecelja ima kaiš oko vrata i vezuje se na leđima.

Nakon kupanja ljubimaca, brzo ih obrišite i pokupite što više vode sa dlake uz pomoć peškira koji više upijaju. U ponudi imamo i fen za sušenje ljubimaca sa dve motorne jedinice koji će osušiti ljubimca do kraja. Imamo i manje fenove do 2800W, ukoliko radite sa manjim rasama.

U ponudi imamo i različite četke- četke sliker, dvostruke fleksibilne četke sa tvrdom i mekom stranom, češljeve za reščešljavanje dlake- sve što je neophodno za negu Vašeg ljubimca.

Između ostalog, pogledajte i šampone- imamo različita pakovanja (naročito preporučujemo dirty dogs za zaprljane kuce i diamond white za eliminisanje sivih tonova iz dlake). Takođe, u ponudi imamo i regeneratore za lepšu i mekšu dlaku.

Kecelja za šišanje i kupanje pasa se može koristiti i u odgajivačnicama. Proizvodi je Wahl Gmbh.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Brand

wahl

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Kecelja za šišanje i kupanje pasa“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top