Koncentrovani šampon za ljubimce- almond detangle

1.200 RSD 3.600 RSD

Koncentrovani šampon za ljubimce- almond detangle: namenjen za rase pasa sa dlakom srednje dužine, kao i dugodlake rase. Rastvara se u razmeri 1:10.

Opis

Koncentrovani šampon za ljubimce- almond detangle: namenjen za rase pasa sa dlakom srednje dužine, kao i dugodlake rase. Rastvara se u razmeri 1:10.

Groom Professional brzo postaje jedan od najprodavanijih brendova širom Evrope. Šamponi su svakako jedni od glavnih pokretača ovog brenda. Proizvedeni su u Velikoj Britaniji. U proizvodnji su korišćeni najkvalitetniji sastojci. Većina šampona je razvijana uzimajući u obzir određene specifičnosti rasa ili određenih problema koji se javljaju u grumingu. Tako da u svojoj ponudi imaju za svakog ljubimca po nešto.

Koncentrovani šampon za ljubimce- almond detangle je šampon koji je namenjen za dugodlake ljubimce koji su skloni mršenju dlake i stvaranju čvorova. Prirodno ulje badema omekšava dlaku, a istovremeno uklanja nečistoće iz dlake. Pruža prijatan miris. Specijalno razvijen da ukloni čvorove i olakša četkanje- kako grumeru, tako i ljubimcu.

Šampon je koncentrovan. Razblažuje se u razmeri 1:10 ( 1 mera šampona na 10 mera vode). Obavezno koristiti razblažen. Ne nanositi na suvu dlaku. Obavezno dobro isprati nakon korišćenja. Paziti da šampon ne dođe u kontakt sa očima i ušima. Ako do kontakta dođe, isperite čistom mlakom vodom. Za lakše korišćenje, nabavite pumpicu za balon od 4L.

Pogledajte u našoj ponudi- razblažen sprej za uklanjanje čvorova. Koristi se lako, samo ga raspršite duž dlake. Takođe, pogledajte neku od naših kolonjskih voda. Možete ih koristiti između dva kupanja, da osvežite miris Vašeg ljubimca.

Brand

groom professional

Dodatne informacije

Zapremina

450 ml, 4 litre

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Koncentrovani šampon za ljubimce- almond detangle“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button