Koncentrovani šampon za ljubimce- baby fresh

1.500 RSD 4.400 RSD

Koncentrovani šampon za ljubimce- baby fresh: namenjen za sve rase pasa i mačaka, kao i za štence. Ima primamljujuć miris bebi pudera. Rastvara se 1:20.

Opis

Koncentrovani šampon za ljubimce- baby fresh: namenjen za sve rase pasa i mačaka, kao i za štence. Ima primamljujuć miris bebi pudera. Rastvara se 1:20.

Groom Professional brzo postaje jedan od najprodavanijih brendova širom Evrope. Šamponi su svakako jedni od glavnih pokretača ovog brenda. Proizvedeni su u Velikoj Britaniji. U proizvodnji su korišćeni najkvalitetniji sastojci. Većina šampona je razvijana uzimajući u obzir određene specifičnosti rasa ili određenih problema koji se javljaju u grumingu. Tako da u svojoj ponudi imaju za svakog ljubimca po nešto.

Koncentrovani šampon za ljubimce- baby fresh je nežan šampon koji je namenjen i za štence. Ne maskira miris, nego efikasno uklanja jak miris dlake. Ne izaziva iritacije na koži jer ima u sebi dodatak aloa vere. Aloa vera utiče na brži rast dlake, kao i na smanjenje perutanja kože. Ima očaravajuć miris bebi pudera, koji ostaje na Vašem ljubimcu danima nakon kupanja.

Izuzetno je koncentrovan. Razblažuje se u razmeri 1:20 ( 1 mera šampona na 20 mera vode). Obavezno koristiti razblažen. Ne nanositi na suvu dlaku. Obavezno dobro isprati nakon korišćenja. Paziti da šampon ne dođe u kontakt sa očima i ušima. Ako do kontakta dođe, isperite čistom mlakom vodom. Za lakše korišćenje, nabavite pumpicu za balon od 4L.

Pogledajte u našoj ponudi- kolonjsku vodu (parfem) za ljubimce sa istom mirisnom notom. Idealan za korišćenje između dva kupanja, kad želite da osvežite miris Vašeg ljubimca.

Brand

groom professional

Dodatne informacije

Zapremina

450 ml, 4 litre

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Koncentrovani šampon za ljubimce- baby fresh“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button