Koncentrovani šampon za ljubimce- bright white

1.200 RSD 3.600 RSD

Koncentrovani šampon za ljubimce- bright white: namenjen za rase pasa sa svetlom, odnosno belom dlakom. Rastvara se u razmeri 1:10.

Opis

Koncentrovani šampon za ljubimce- bright white: namenjen za rase pasa sa svetlom, odnosno belom dlakom. Rastvara se u razmeri 1:10.

Groom Professional brzo postaje jedan od najprodavanijih brendova širom Evrope. Šamponi su svakako jedni od glavnih pokretača ovog brenda. Proizvedeni su u Velikoj Britaniji. U proizvodnji su korišćeni najkvalitetniji sastojci. Većina šampona je razvijana uzimajući u obzir određene specifičnosti rasa ili određenih problema koji se javljaju u grumingu. Tako da u svojoj ponudi imaju za svakog ljubimca po nešto.

Koncentrovani šampon za ljubimce- bright white je šampon koji je namenjen za bele ljubimce (kao što i samo ime kaže). Sadrži pojačivače boje koji ističu prirodnu belinu dlake. Veoma efikasno ukljanja nečistoće sa dlake. Ne sadrži izbeljivače niti ikakve štetne hemikalije. Sadrži ulje kokosa koje utiče na mekoću dlake, smanjuje pojavu peruti i ostavlja osvežavajući miris kokosa. Posebno namenjen za rase, kao što su: bišoni, maltezeri, pudle i zapadnoškotski beli terijeri.

Šampon je koncentrovan. Razblažuje se u razmeri 1:10 ( 1 mera šampona na 10 mera vode). Obavezno koristiti razblažen. Ne nanositi na suvu dlaku. Obavezno dobro isprati nakon korišćenja. Paziti da šampon ne dođe u kontakt sa očima i ušima. Ako do kontakta dođe, isperite čistom mlakom vodom. Za lakše korišćenje, nabavite pumpicu za balon od 4L.

Pogledajte u našoj ponudi neku od naših kolonjskih voda. Možete ih koristiti između dva kupanja, da osvežite miris Vašeg ljubimca.

Brand

groom professional

Dodatne informacije

Zapremina

450 ml, 4 litre

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Koncentrovani šampon za ljubimce- bright white“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button