LONG & CLEAN šampon za pse i mačke

3.900 RSD

LONG & CLEAN šampon za pse i mačke: Idealan za suvu, zamršenu i  oštećenu dlaku. Posebno se preporučuje  za sve dugodlake rase pasa i mačaka. Pakovanje: 5 litara.

Шифра производа: 6006 Категорија: Ознаке: , ,

Опис

LONG & CLEAN šampon za pse i mačke: Idealan za suvu, zamršenu i  oštećenu dlaku. Posebno se preporučuje  za sve dugodlake rase pasa i mačaka. Pakovanje: 5 litara.

Šamponi za ljubimce se prave namenski da odgovaraju za njihovu kožu i dlaku. Ne treba ih nikada kupati šamponima koji su namenjeni za ljude. Ako ste rešili da imate psa ili mačku u kući, moraćete ih naviknuti na kupanje od malena, kako se ne bi bojali vode što su stariji.

Upotreba: Long & clean šampon za pse i mačke je koncentrovan, potrebno ga je razblažiti pre upotrebe. Na pokvašenu dlaku naneti razblaženi šampon  (1 deo šampona + 5 delova vode) i dobro istrljati. Isprati vodom više puta. Dobro obratite pažnju da nije ostalo sapunice, slobodno ispirajte vodom dok se ne uverite da je šampon skroz ispran. Za najbolje rezultate ponoviti još jednom postupak pranja. Preporučuje se da se uz ovaj šampon koristi od istog proizvođača Sensational Salon regenerator, za lakše oblikovanje dlake. Proizvođač je Transgroom Belgija.

Pre kupanja, naravno veoma je bitno i da ih očetkate. Na taj način ćete razmrsiti dlaku, ali i skinuti sve krupnije nečistoće. Šamponiranje će proteći lakše, brže i bezbolnije po ljubimca. U zavisnosti od dužine dlake, preporučuje se korišćenje različitih četki. Za dugodlake ljubimce se posebno preporučuju pin četke- pogledajte model yento 60/60 ili ultra pin oblong.

Додатне информације

Тежина5 кг

Brand

Show Tech

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „LONG & CLEAN šampon za pse i mačke“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top