Makaze za šišanje ljubimaca Artesan efilir

10.700 RSD

Makaze za šišanje ljubimaca Artesan efilir: Ova serija makaza je napravljena za sve groomer-e: za one koji počinju da se bave ovim poslom, ali i kao dodatna makaza za iskusne radnike. Sa 46 zubaca.

Шифра производа: 6446 Категорија: Ознаке: , , , ,

Опис

Makaze za šišanje ljubimaca Artesan efilir: Ova serija makaza je napravljena za sve groomer-e: za one koji počinju da se bave ovim poslom, ali i kao dodatna makaza za iskusne radnike.

Napravljene od japanskog čelika 440C. Ovaj čelik je poznat kao izuzetno otporan na kidanje (jačina oko 58 na Rokvelovoj skali). Takođe, ima dobru otpornost i na koroziju. Svake makaze imaju zavrtanj za podešavanje, kao i udobne ručke sa zaštitnim prstenovima.

Ove makaze imaju prelepu srebrnu boju i sa crnim ukrasnim kamenom (šrafom) pružiće Vam eleganciju dok radite uz izuzetnu oštrinu i preciznost. Lakim okretanjem šrafa podešavate sečivo makaza. Napravljene su isključivo od japanskog čelika, sa konveksnom površinom sečiva. Efilir makaze se najviše koriste za tanjenje dlake. Preporučuju se kod ljubimaca sa gustim krznom kako bi se isto razredilo. Kao i kod ljubimaca sa jakom poddlakom kako bi se ista lakše izvukla.

Makaze za šišanje ljubimaca Artesan efilir dolaze u dužini od 6.5 inča sa 46 zubaca. U ponudi, pored njih imamo iz iste serije: makaze ravne i makaze zakrivljene. Inače, od istog proizvođača imamo i makaze iz serije Midas- pogledajte ovde.

Takođe, uz njih možete pogledati i mašinice za šišanje pasa- u asortimanu držimo mašinice za šišanje. Postoje modeli na struju Saphir Cord, Wahl KM10, Moser Max45,  kao i mašinice na bateriju Saphir Style i Wahl Bravura.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Brand

groom professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Makaze za šišanje ljubimaca Artesan efilir“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top