Makaze za šišanje ljubimaca Artesan zakrivljene

9.300 RSD

Makaze za šišanje ljubimaca Artesan zakrivljene: Ova serija makaza je napravljena za sve groomer-e: za one koji počinju da se bave ovim poslom, ali i kao dodatna makaza za iskusne radnike.

Шифра производа: 6428 Категорија: Ознаке: , , , , ,

Опис

Makaze za šišanje ljubimaca Artesan zakrivljene: Ova serija makaza je napravljena za sve groomer-e: za one koji počinju da se bave ovim poslom, ali i kao dodatna makaza za iskusne radnike.

Napravljene od japanskog čelika 440C. Ovaj čelik je poznat kao izuzetno otporan na kidanje (jačina oko 58 na Rokvelovoj skali). Takođe, ima dobru otpornost i na koroziju. Svake makaze imaju zavrtanj za podešavanje, kao i udobne ručke sa zaštitnim prstenovima.

Ove makaze imaju prelepu srebrnu boju i sa crnim ukrasnim kamenom (šrafom) pružiće Vam eleganciju dok radite uz izuzetnu oštrinu i preciznost. Lakim okretanjem šrafa podešavate sečivo makaza. Napravljene su isključivo od japanskog čelika, sa konveksnom površinom sečiva. Najviše se koriste za oblikovanje dlake na glavi.

Makaze za šišanje ljubimaca Artesan zakrivljene dolaze u dužini od 7.5 inča. U ponudi, pored njih imamo iz iste serije: makaze ravne i makaze efilir sa 50 zubaca. Inače, od istog proizvođača imamo i makaze iz serije Midas- pogledajte ovde.

Takođe, uz njih možete pogledati i mašinice za šišanje pasa- u asortimanu držimo mašinice za šišanje. Postoje modeli na struju Saphir Cord, Wahl KM10, Moser Max45,  kao i mašinice na bateriju Saphir Style i Wahl Bravura.

Pogledajte u našoj ponudi i sprej za rašćebavanje dlake, koji će Vam pomoći da dlaku lepo očetkate pre šišanja, kao i češalj od 19cm koji Vam treba prilikom šišanja.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Brand

groom professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Makaze za šišanje ljubimaca Artesan zakrivljene“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top