Makaze za šišanje ljubimaca Sirius ravne

9.500 RSD 11.500 RSD

Makaze za šišanje ljubimaca Sirius ravne: Ova serija makaza je napravljena za sve groomer-e: za one koji počinju da se bave ovim poslom, ali i kao dodatna makaza za iskusne radnike.

Opis

Makaze za šišanje ljubimaca Sirius ravne: Ova serija makaza je napravljena za sve groomer-e: za one koji počinju da se bave ovim poslom, ali i kao dodatna makaza za iskusne radnike.

Napravljene od japanskog čelika 440C. Ovaj čelik je poznat kao izuzetno otporan na kidanje (jačina oko 58 na Rokvelovoj skali). Takođe, ima dobru otpornost i na koroziju. Svake makaze imaju zavrtanj za podešavanje, kao i udobne ručke sa zaštitnim prstenovima.

Ove makaze su mat crne boje (mestimično prskane plavom i rozom bojom). Sa belim ukrasnim kamenom (šrafom) pružiće Vam eleganciju dok radite uz izuzetnu oštrinu i preciznost. Napravljene su isključivo od japanskog čelika, sa specijalnim premazom sečiva koje omogućava duže vreme između oštrenja. Dolaze u crnoj kožnoj futroli za lakše odlaganje.

Makaze za šišanje ljubimaca Sirius ravne dolaze u dve dužine- 7 i 8.5 inča. U ponudi, pored njih imamo iz iste serije: makaze zakrivljene,makaze čanker sa 26 zubaca i makaze efilir sa 46 zubaca. Inače, od istog proizvođača imamo i makaze iz serije Midas- pogledajte ovde.

Na kraju rada, potrebno je da makaze detaljno operete i osušite, kako biste sprečili pojavu rđe i skinuli višak prljavštine sa njih. Obavezno sipajte koju kap ulja i ostavite ih podmazane.

Pogledajte u našoj ponudi i sprej za rašćebavanje dlake, koji će Vam pomoći da dlaku lepo očetkate pre šišanja, kao i češalj od 25cm koji Vam treba prilikom šišanja.

Brand

groom professional

Dodatne informacije

Veličina

7 inča, 8.5 inča

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Makaze za šišanje ljubimaca Sirius ravne“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button