Makaze za šišanje ljubimaca Sirius ravne ZA LEVORUKE

9.500 RSD

Makaze za šišanje ljubimaca Sirius ravne ZA LEVORUKE: Ova serija makaza je napravljena za sve groomer-e: za one koji počinju da se bave ovim poslom, ali i kao dodatna makaza za iskusne radnike.

Шифра производа: 6441 Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Makaze za šišanje ljubimaca Sirius ravne ZA LEVORUKE: Ova serija makaza je napravljena za sve groomer-e: za one koji počinju da se bave ovim poslom, ali i kao dodatna makaza za iskusne radnike.

Napravljene od japanskog čelika 440C. Ovaj čelik je poznat kao izuzetno otporan na kidanje (jačina oko 58 na Rokvelovoj skali). Takođe, ima dobru otpornost i na koroziju. Svake makaze imaju zavrtanj za podešavanje, kao i udobne ručke sa zaštitnim prstenovima.

Ove makaze su mat crne boje (mestimično prskane plavom i rozom bojom). Sa belim ukrasnim kamenom (šrafom) pružiće Vam eleganciju dok radite uz izuzetnu oštrinu i preciznost. Napravljene su isključivo od japanskog čelika, sa specijalnim premazom sečiva koje omogućava duže vreme između oštrenja. Dolaze u crnoj kožnoj futroli za lakše odlaganje.

Makaze za šišanje ljubimaca Sirius ravne za levoruke dolaze u dužini od 7.5 inča. U ponudi, pored njih imamo iz iste serije makaza za levoruke: makaze zakrivljene, makaze čanker sa 26 zubaca i makaze efilir sa 46 zubaca.

Na kraju rada, potrebno je da makaze detaljno operete i osušite, kako biste sprečili pojavu rđe i skinuli višak prljavštine sa njih. Obavezno sipajte koju kap ulja i ostavite ih podmazane- pogotovo deo kod šrafa.

Pogledajte u našoj ponudi i sprej za rašćebavanje dlake, koji će Vam pomoći da dlaku lepo očetkate pre šišanja, kao i češalj od 25cm koji Vam treba prilikom šišanja.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Brand

groom professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Makaze za šišanje ljubimaca Sirius ravne ZA LEVORUKE“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top