Mašina za šišanje pasa Heiniger Saphir Pink

38.000 RSD

Mašina za šišanje pasa Heiniger Saphir Pink

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Опис

Mašina za šišanje pasa Heiniger Saphir Pink: mašinica za šišanje ljubimaca, namenjena najviše za šišanje pasa i mačaka. Može da se koristi i za šišanje konja i goveda. Koristi litijum-jonsku bateriju koja je punjiva. Lako se pali i gasi na glavni prekidač.

Moderno dizajnirana bežična mašina sa baterijom i punjačem, za kontinuiran rad. Karakteristike: mašina na baterije od 7,4 V, težina 440 g (sa baterijom). Dimenzije mašine su: 204 x 50 x 41mm. Motor je snage 35 W koji omogućava 2650 obrtaja/min. Kapacitet baterije je 1600 mAh. Roze-pink boje sa crnom šarom šapice, ergonomski oblikovana za lakši rad.

Radi sa noževima koji su kompatibilni onima koje koriste Oster, Moser, Wahl, Andis i Aesculap Fav5 mašine (takozvani ,,snap on“ noževi). Isporučuje se sa jednom litijum-jonske baterijom koja obezbeđuje 120 min rada. Na njoj fabrički dolazi glava 10ka- 1,5mm. U ponudi imamo i rezervne noževe za ovu mašinicu.

Pre prve upotrebe, neophodno je da nauljite noževe. Preporučeno je da nakon svakog korišćenja noževe očistite i nauljite. Mi Vam preporučujemo namenski sprej za lakše čišćenje, podmazivanje i hlađenje noževa. Uz mašinicu dobijate promo pakovanje ulja od 50ml. Mi u ponudi imamo pakovanja Heiniger ulja za mašinice od 100ml ili od 500ml,kao i groom professional ulje u srednjem pakovanju od 200ml.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Mašina za šišanje pasa Heiniger Saphir Pink“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top