Mašina za šišanje pasa Wahl KM10

28.000 RSD

Mašina za profesionalno šišanje malih i velikih rasa pasa.

Opis

Mašina za šišanje pasa Wahl KM10: mašinica za šišanje ljubimaca, namenjena najviše za šišanje pasa i mačaka. Ovaj model mašinice radi na 220V. Ima na sebi prekidač u dva nivoa jačine rada: 1-mala brzina, 2- velika brzina.

Dimenzije mašinice su 196 X 54 X 48mm. Težina je oko 360g (bez kabla). Potrošnja je oko 24W. Ima motor nove tehnologije, bez četkica sa dužim vekom trajanja od klasičnih motora (preko 10,000 radnih sati). Jačina zvuka je do 63dB.

Uz mašinicu dobijate glavu- noževe ultimate serije #10- 1.8mm, ulje od 5ml i četkicu za lakše razmazivanje ulja. Sa dve radne brzine od 3000 i 3700 oscilacija u minuti radićete veoma brzo i lako. Dužina strujnog kabla je oko 4m.

Mašina za šišanje pasa Wahl KM10 je idealna za šišanje i održavanje svih rasa pasa. Ukoliko želite da skratite dužinu dlake, namestite nož i češalj željene dužine, i šišajte u pravcu rasta dlake. Ukoliko je neophodno da maksimalno skratite dlaku, šišajte u pravcu suprotnom od rasta dlake. Proizvođač savetuje da se ne namešta dužina noža kraća od 0,3mm, kako bi se izbeglo grejanje noževa i moguće opržila koža ljubimca.

Pre prve upotrebe, neophodno je da nauljite noževe. Preporučeno je da nakon svakog korišćenja noževe očistite i nauljite. Mi Vam preporučujemo namenski sprej za lakše čišćenje, podmazivanje i hlađenje noževa. Uz mašinicu dobijate promo pakovanje ulja od 5ml. Mi u ponudi imamo pakovanja ulja za mašinice od 100ml , od 200ml ili od 500ml. Naravno, u ponudi imamo i set nastavaka- češljeva u 8 različitih dužina.

Brand

wahl

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Mašina za šišanje pasa Wahl KM10“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button