Metalni nastavak za mašinicu

1.000 RSD

Metalni nastavak za mašinicu : profesionalni češalj od nerđajućeg čelika. Lagano prolazi kroz dlaku. Omogućava Vam da prilikom šišanja finiširate izjednačenom dužinom dlake.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: ,

Опис

Metalni nastavak za mašinicu: profesionalni češalj od nerđajućeg čelika. Lagano prolazi kroz dlaku. Omogućava Vam da prilikom šišanja finiširate izjednačenom dužinom dlake.

Univerzalni nastavak za sve mašinice koje koriste takozvane ,,snap-on” noževe (Heiniger- svi modeli SAPHIR, Aesculap- model FAV5, Wahl, Oster). Za postizanje najboljih rezultata šišanja, metalni nastavak za mašinicu treba postaviti na nož broj 30– odnosno nož dužine do 0,5mm. Svaki nastavak ima obojeni deo na sebi kako bi se razlikovao na pogled.

Ukoliko želite da Vam noževi duže traju, morate se pridržavati određenih pravila u radu. Pre nego što počnete sa šišanjem, dobro očetkajte životinju i skinite po mogućstvu što više prljavštine sa dlake. Noževe redovno morate podmazivati uljem za mašine- u ponudi imamo manja pakovanja od 100ml i veća od 500ml. Tokom rada, višak dlake i eventualno zaostala prljavština se hvata na nož. Koristite 3 u 1 sprej- za čišćenje, podmazivanje i hlađenje noževa. Poprskajte na nož, i obrišite ga pamučnom krpicom. Na taj način ćete pokupiti nečistoće, te se nož neće tupiti više nego što mora tokom šišanja.

Kada završite sa radom, skinite glavu, dobro je očistite- uklonite sve nečistoće. Možete koristiti isti sprej. Ukoliko ostane na noževima prljavštine, tupe se noževi, a i teško ćete obaviti naredno šišanje. Kada ostavljate mašinicu, nakapajte malo ulja na noževe, i tako je ostavite.

Proizvođač Wahl Gmbh

Додатне информације

Тежина-
Veličina

3 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 16 mm, 19 mm, 22 mm, 25 mm

Brand

wahl

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Metalni nastavak za mašinicu“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top