Nastavak za tuš za kupanje ljubimaca

4.300 RSD

Nastavak za tuš za kupanje ljubimaca: fantastičan dodatak koji će Vam olakšati svakodnevni rad sa kućnim ljubimcima. Dolazi u kompletu sa plastičnim crevom.

Шифра производа: 6537 Категорије: , Ознаке: , , ,

Опис

Nastavak za tuš za kupanje ljubimaca: fantastičan dodatak koji će Vam olakšati svakodnevni rad sa kućnim ljubimcima. Dolazi u kompletu sa plastičnim crevom, sa nastavkom za kačenje.

Kupanje pasa, a posebno mačaka, može biti težak posao. Bitno je da ga odradite što brže, ali još je bitnije da ga uradite kvalitetno. Morate našamponirati dlaku detaljno, ali vreme za ispiranje je poželjno da bude što kraće. Ovaj nastavak ima na sebi podešavanje na 8 različitih načina prskanja. Tako da možete prilagoditi rad spram samog ljubimca- da li je manja ili veća rasa, duža ili kraća dlaka.

Ručka je prevučena gumenim materijalom, tako da ne klizi iz ruku tokom rada. Ima metalnu kuku, tako da ručku možete zakačiti na ,,ON” poziciju. Time smanjujte pritisak na šaku. Na samom nastavku ima i rotirajući točkić za podešavanje jačine protoka vode.

U ponudi imamo plastične kade za kupanje ljubimaca, kao i profesionalne inoks kade sa rampom za penjanje ljubimca. Pogledajte i našu ponudu širokog izbora šampona za kupanje ljubimaca, imamo manja i veća pakovanja. Preporučujemo baby fresh šampon koji odgovara za kupanje štenaca, dirty dogs za izrazito uprljane ljubimce, almond detangle za dugodlake ljubimce, kao i diamond white za isticanje bele boje dlake.

Proizvodi Shernbao Kina

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Nastavak za tuš za kupanje ljubimaca“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top