Noževi za mašinicu Saphir 7

6.250 RSD

Noževi za mašinicu Saphir 7: rezervni noževi za mašinice Saphir. Veličina noževa je 7-3,2mm. Koriste se za mašinice za šišanje pasa i mačaka, kao i konja i goveda.

Шифра производа: 2223 Категорија: Ознаке: , ,

Опис

Noževi za mašinicu Saphir 7: rezervni noževi za mašinice Saphir. Veličina noževa je 7-3,2mm. Koriste se za mašinice za šišanje pasa i mačaka, kao i konja i goveda.

Noževi odgovaraju i za mašinice Moser Max45, Oster A5, Wahl, kao i većinu Andis mašinica.

Ukoliko želite da Vam noževi duže traju, morate se pridržavati određenih pravila u radu. Pre nego što počnete sa šišanjem, dobro očetkajte životinju i skinite po mogućstvu što više prljavštine sa dlake. Noževe redovno morate podmazivati uljem za mašine- u ponudi imamo manja pakovanja od 100ml i veća od 500ml. Tokom rada, višak dlake i eventualno zaostala prljavština se hvata na nož. Koristite 3 u 1 sprej- za čišćenje, podmazivanje i hlađenje noževa. Poprskajte na nož, i obrišite ga pamučnom krpicom. Na taj način ćete pokupiti nečistoće, te se nož neće tupiti više nego što mora tokom šišanja.

Kada završite sa radom, skinite glavu, dobro je očistite- uklonite sve nečistoće. Možete koristiti isti sprej. Ukoliko ostane na noževima prljavštine, tupe se noževi, a i teško ćete obaviti naredno šišanje. Kada ostavljate mašinicu, nakapajte malo ulja na noževe, i tako je ostavite. Kada se istupe, Heiniger noževi za mašinicu saphir se mogu oštriti za ponovno korišćenje.

U ponudi imamo i saphir cord mašinicu, kao i bežične saphir mašine za šišanje pasa. Pogledajte u ponudi imamo i set češljeva nastavaka za mašinice proizvođača Wahl.

Додатне информације

Тежина0,2 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Noževi za mašinicu Saphir 7“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top