Pean- hirurški forceps

990 RSD

Pean- hirurški forceps: napravljen od nerđajućeg čelika. Dugačak 16cm.

Opis

Pean- hirurški forceps: napravljen od nerđajućeg čelika. Dugačak 16cm.

Pean se najčešće koristi kao hirurška klešta da zaustavi krv kod prerezanog krvnog suda. Kod prstohvata se nalaze zarezi, tako da forceps ima kočioni sistem. Možete zategnuti na nivo koji je neophodan i na taj način osloboditi ruku za sledeći instrument.

Ukupna dužina peana je 16cm. Prav je celom dužinom. Na vrhu deo koji se koristi za hvatanje je u dužini od 3,5cm. Napravljene je od hirurškog nerđajućeg čelika. Lak za održavanje- obavezna dezinfekcija nakon upotrebe. Po mogućstvu koristiti i sterilizator za dodatnu higijenu i zaštitu.

Pean- forceps sa pravim vrhom se koristi osim u hirurgiji i u nekim drugim granama. Koristi se u veterinu- prilikom kastracija životinja (pasa, mačaka, itd..). Takođe, može da se koristi u dog grooming-u- olakšava vađenje, odnosno čupanje dlaka iz ušiju ljubimaca. Preporučuje se da prvo koristite puder za uši. On pomaže da se pokupi višak vlage, te lakše se uklanjanju dlaka iz ušnog kanala. Lagano dlaku uhvatite peanom i povučete.

Pored pudera, u ponudi imamo tečno sredstvo za pranje ušiju. Nanesite ga na tupfer ili komad pamučne vate i par kapi nanesite na uho. Sredstvo možete koristiti i nekoliko puta nedeljno ukoliko vidite da se uši nisu skroz očistile iz prvog pokušaja.U ponudi imamo i vlažne maramice natopljene istim sredstvom, za lakše korišćenje. Takođe, u ponudi imamo i gušći krem za uklanjanje voska.

Proizvodnja Ukal Francuska

Brand

Ukal

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pean- hirurški forceps“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top