Peškir za kućne ljubimce

990 RSD

Peškir za kućne ljubimce: peškir specijalno dizajniran za Vaše kućne ljubimce. Dimenzije peškira su 66 x 43 cm. Dolazi u plavoj boji.

Шифра производа: 6524 Категорија: Ознаке: , ,

Опис

Peškir za kućne ljubimce: peškir specijalno dizajniran za Vaše kućne ljubimce. Dimenzije peškira su 66 x 43 cm. Dolazi u plavoj boji.

Peškir je napravljen od super upijajućeg materijala- jelenska koža- materijal nema vlakna koja bi se izvlačila ili linjala. Zbog toga ovaj peškir je u mogućnosti da upije značajno više vode nego uobičajeni peškiri. Dugotrajni su i lako se održavaju. Jednostavno ga ispirajte u čistoj vodi sa običnim sapunom ili nekim veoma blagim deterdžentom. Ako budete koristili agresivne praškove, možete oštetiti strukturu peškira. Nakon pranja, peškir obavezno vratite u plastičnu posudu u kojoj je došao i gledajte da je uvek blago vlažan, ne sme biti skroz suv.

Peškir za kućne ljubimce se preporučuje za korišćenje i u salonima. Nakon kupanja ljubimaca, brzo ih obrišite i pokupite što više vode sa dlake. Peškir se lako ocedi i možete nastaviti da brišete ljubimca sve dok pokupite sav višak vode. Dobar je za korišćenje i u kućnim uslovima da brzo i lako prebrišete ljubimca nakon šetnje ili mu operete šapice pre ulaska u kuću.

Prilikom rada, preporučuje se da koristite i kecelju za groomer-a kako biste se što manje pokvasili prilikom rada.

Između ostalog, pogledajte šampone i balzame za pranje ljubimaca- imamo različite vrste namenjene prema tipu dlake.

Peškir proizvodi Groom Professional

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Brand

groom professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Peškir za kućne ljubimce“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top