Peškir za kućne ljubimce- water magnet

990 RSD

Peškir za kućne ljubimce- water magnet: peškir specijalno dizajniran za Vaše kućne ljubimce. Dimenzije peškira su okvirno 68 x 50 cm (27 x 20 inča). Dolazi u narandžastoj boji.

Шифра производа: 6523 Категорија: Ознаке: , , , ,

Опис

Peškir za kućne ljubimce- water magnet: peškir specijalno dizajniran za Vaše kućne ljubimce. Dimenzije peškira su okvirno 68 x 50 cm (27 x 20 inča). Dolazi u narandžastoj boji.

Peškir je napravljen od super upijajućeg materijala. Zbog toga ovaj peškir je u mogućnosti da upije značajno više vode nego uobičajeni peškiri. Idealan je za brisanje ljubimaca direktno iz kade. Dugotrajni su i lako se održavaju. Mogu se prati i sušiti u mašini.

Peškir za kućne ljubimce- water magnet se preporučuje za korišćenje i u salonima. Nakon kupanja ljubimaca, brzo ih obrišite i pokupite što više vode sa dlake. Peškir se lako ocedi i možete nastaviti da brišete ljubimca sve dok pokupite sav višak vode. Dobar je za korišćenje i u kućnim uslovima da brzo i lako prebrišete ljubimca nakon šetnje ili mu operete šapice pre ulaska u kuću. Pored ovog, u ponudi imamo i peškire za ljubimce koji su napravljeni od jelenske kože. Možete uvek kombinovati oba- jedan za brisanje u kadi da pokupite što više vode, a drugi za stolom pre feniranja.

Prilikom rada, preporučuje se da koristite i kecelju za groomer-a kako biste se što manje pokvasili prilikom rada. Između ostalog, pogledajte šampone i balzame za pranje ljubimaca- imamo različite vrste namenjene prema tipu dlake.

Peškir proizvodi Groom Professional

Додатне информације

Тежина0,2 кг

Brand

groom professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Peškir za kućne ljubimce- water magnet“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top