Pin četka SHOW TECH ultra-pro oblong

2.150 RSD

Pin četka SHOW TECH ultra-pro oblong: izuzetno lagana, samo 60 grama

Шифра производа: 6307 Категорија: Ознаке: ,

Опис

Pin četka SHOW TECH ultra-pro oblong: Profesionalna pin četka. Ergonomski oblikovana ručka je izlivena od otporne ABS plastike  koja se ne kliza u rukama. Ima 7 redova iglica dužine 20 mm koje su čvrsto postavljene u jastuče od silikonske gume. Svaka iglica je precizno zaobljena, tako da spreči lomljenje dlake i olakša četkanje psima. Veoma je lagana – ima samo 60 grama! Proizvođač garantuje da iglice neće propasti u jastuče.

Uputstvo za rad:
Duga dlaka – Nežno četkati, laganim, dugačkim pokretima, prelazeći preko krajeva dlake da bi se izbeglo njeno naelektrisavanje i lomljenje. Najbolje je četkati dlaku po slojevima. Počnite odozdo, tako što ćete horizontalno podeliti dlaku i pridržavati nečešljane delove slobodnom rukom. Zatim krenite ka gornjim redovima, stalno držeći zglob ruke u ispravljenom položaju, da bi se izbegao kontakt sa kožom psa.
Kovrdžava dlaka – Četkati u smeru rasta dlake, a zatim u suprotnom smeru, laganim, dugačkim pokretima.
Oštra dlaka – Četkati dlaku u smeru rasta, a zatim po potrebi i u smeru suprotnom od rasta dlake, kako bi se uklonili čvorovi zamršene dlake. Obratite posebnu pažnju na predele u kojima se najviše stvaraju čvorovi, npr. iza ušiju, na slabinama i ispod nogu. Nakon četkanja proverite da nije zaostao neki čvor pomoću gušćeg češlja.
Ultra Pro pin četka je idealna za korišćenje posle kupanja, prilikom sušenja dlake. Radite laganim, dugačkim pokretima u smeru rasta dlake i u suprotnom smeru, polako, da biste izbegli naelektrisavanje. Ako dlaka ima mnogo čvorova, koristite Ultra pro pin četku u kombinaciji sa Show Tech Mat busterom.Da biste sprečili stvaranje čvorova i ućebavanje dlake, psa je potrebno redovno kupati, koristiti regeneratore i svakodnevno četkati.

U ponudi imamo istu četku u atraktivnoj pink boji.

Proizvodi Transgroom pakovanje težine 0.3 kg.

Za sve ostale informacije i naručivanje pozovite 069/657-523

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Brand

Show Tech

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Pin četka SHOW TECH ultra-pro oblong“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top