Pin četka yento 60/60

2.600 RSD

Pin četka yento 60/60

Шифра производа: 6308 Категорија: Ознаке: ,

Опис

Pin četka yento 60/60: Yento 60/60 pin četka ima dugačku drvenu dršku oblikovanu za lakše držanje u rukama. Ima 11 redova iglica od nerđajućeg čelika dužine 22 mm, koje su čvrsto fiksirane u jastuče od silikonske gume. Svaka iglica ima precizno zaobljen vrh koji sprečava lomljenje dlake i olakšava četkanje pasa. Ove iglice sigurno neće utonuti u jastuče.

Uputstvo za rad:
Duga dlaka – Nežno četkati, laganim, dugačkim pokretima, prelazeći preko krajeva dlake da bi se izbeglo njeno naelektrisavanje i lomljenje. Najbolje je četkati dlaku po slojevima. Počnite odozdo, tako što ćete horizontalno podeliti dlaku i pridržavati nečešljane delove slobodnom rukom. Zatim krenite ka gornjim redovima, stalno držeći zglob ruke u ispravljenom položaju, da bi se izbegao kontakt sa kožom psa.
Kovrdžava dlaka – Četkati u smeru rasta dlake, a zatim u suprotnom smeru, laganim, dugačkim pokretima.
Oštra dlaka – Četkati dlaku u smeru rasta, a zatim po potrebi i u smeru suprotnom od rasta dlake, kako bi se uklonili čvorovi zamršene dlake. Obratite posebnu pažnju na predele u kojima se najviše stvaraju čvorovi, npr. iza ušiju, na slabinama i ispod nogu. Nakon četkanja proverite da nije zaostao neki čvor pomoću gušćeg češlja.
Pin četka je idealna za korišćenje posle kupanja, prilikom sušenja dlake. Radite laganim, dugačkim pokretima u smeru rasta dlake i u suprotnom smeru, polako, da biste izbegli naelektrisavanje. Ako dlaka ima mnogo čvorova, koristite pin četku u kombinaciji sa Show Tech Mat busterom. Da biste sprečili stvaranje čvorova i ućebavanje dlake, psa je potrebno redovno kupati, koristiti regeneratore i svakodnevno četkati.

Proizvodi Transgroom, pakovanje težine 0.3 kg.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Pin četka yento 60/60“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top