Pro combi češalj 19 cm

1.100 RSD

Pro combi češalj 19 cm: Ovaj multinamenski kombinovani češalj je savršen za svakodnevni rad u salonima za negu pasa. Njegovi gušći i ređi zupci pogodni su za većinu osnovnih zadataka prilikom šišanja i uređivanja pasa.

Kategorija: Oznake: ,

Opis

Pro combi češalj 19 cm: Ovaj multinamenski kombinovani češalj je savršen za svakodnevni rad u salonima za negu pasa. Njegovi gušći i ređi zupci pogodni su za većinu osnovnih zadataka prilikom šišanja i uređivanja pasa. Zupci su dužine 32mm a postavljeni su na svaka 2 ili na svaka 4 mm. Ima glatku završnu obradu koja mu omogućava da klizi kroz dlaku.

Uputstvo za korišćenje: Četkati u pravcu rasta dlake. Da biste podigli dlaku pre sečenja, držite pro combi češalj 19 cm na jednom kraju između kažiprsta i palca. Kružnim pokretima, odozdo na gore, možete češljati dlaku suprotno od pravca rasta.

Da biste sprečili stvaranje čvorova treba redovno da kupate psa, koristite neki regenerator i da ga svakodnevno češljate. U ponudi imamo regenerator koji se ispira. Takođe, imamo i sredstvo u spreju za lakše rašćebavanje dlake. On je već razblažen i ne ispira se dodatno. Takođe, pogledajte i naš traženiji šampon sa arganovim uljem za lepšu i mekšu dlaku Vašeg ljubimca. Nakon korišćenja kvalitetne kozmetike, lakše se i češlja dlaka, a samim tim lakše i oblikuje prilikom šišanja i feniranja.

Pored ovog češlja, imamo još dva u dužini 19cm- silver i greyhond. Imamo u ponudi i duže češljeve od 25cm- big brother, češalj gold i češalj koji je napravljen sa zupcima od nerđajućeg čelika.

Brand

Show Tech

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pro combi češalj 19 cm“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button