PRO ROMANCE 2u1 šampon sa regeneratorom za pse i mačke

4.600 RSD

PRO ROMANCE 2u1 šampon sa regeneratorom za pse i mačke

Нема на залихама

Шифра производа: 6012 Категорија:

Опис

PRO ROMANCE 2u1 šampon sa regeneratorom za pse i mačke. Ovaj šampon sa regeneratorom dubinski čisti, a tako je blag da se može koristiti i kod životinja sa najosetljivijom kožom i dlakom. Pakovanje od 5 litara.

Šamponi za ljubimce se prave namenski da odgovaraju za njihovu kožu i dlaku. Ne treba ih nikada kupati šamponima koji su namenjeni za ljude. Ako ste rešili da imate psa ili mačku u kući, moraćete ih naviknuti na kupanje od malena, kako se ne bi bojali vode što su stariji.

Nežan i blag, ovaj šampon je idealan za svakodnevnu upotrebu kod svih rasa pasa i mačaka. Napravljen od prirodnih sastojaka, biorazgradiv, sprečava pojave iritacija kože i alergija. Upotreba: Na pokvašenu dlaku naneti razblaženi šampon (1 deo šampona + 5 delova vode) i dobro istrljati. Isprati vodom više puta. Dobro obratite pažnju da nije ostalo sapunice, slobodno ispirajte vodom dok se ne uverite da je šampon skroz ispran. Za najbolje rezultate ponoviti još jednom postupak pranja. Pakovanje 5L, proizvođač je Transgroom Belgija.

Pre kupanja, naravno veoma je bitno i da ih očetkate. Na taj način ćete razmrsiti dlaku, ali i skinuti sve krupnije nečistoće. Šamponiranje će proteći lakše, brže i bezbolnije po ljubimca. U zavisnosti od dužine dlake, preporučuje se korišćenje različitih četki. Nakon kupanja, možete koristiti i neku od kolonjskih voda za ljubimce (npr. prince ili princess miris), kako bi miris bio dugotrajniji.

 

Додатне информације

Тежина5 кг

Brand

Show Tech

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „PRO ROMANCE 2u1 šampon sa regeneratorom za pse i mačke“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top