Regenerator za ljubimce- coat revitalise

3.600 RSD

Regenerator za ljubimce- coat revitalise: namenjen za sve rase pasa sa oštećenom dlakom. Rastvara se u razmeri 1:10. Dostupan u pakovanju od 4L.

Nema na zalihama

Opis

Regenerator za ljubimce- coat revitalise: namenjen za sve rase pasa sa oštećenom dlakom. Rastvara se u razmeri 1:10. Dostupan u pakovanju od 4L.

Groom Professional brzo postaje jedan od najprodavanijih brendova širom Evrope. Šamponi su svakako jedni od glavnih pokretača ovog brenda. Proizvedeni su u Velikoj Britaniji. U proizvodnji su korišćeni najkvalitetniji sastojci. Većina šampona je razvijana uzimajući u obzir određene specifičnosti rasa ili određenih problema koji se javljaju u grumingu. Tako da u svojoj ponudi imaju za svakog ljubimca po nešto.

Regenerator za ljubimce- coat revitalise je balzam koji je namenjen za ljubimce sa oštećenom i beživotnom dlakom. Nanosi se nakon šamponiranja. Dlaci vraća sjaj i punoću dlake. Idealan je za uposlene salone za negu ljubimaca, jer je čest izbor za nakon šamponiranja. Čest je izbor i vlasnika za kućne ljubimce, jer krzno dobija na sjaju i glatkoći, te ljubimac izgleda prelepo. Takođe, ima aromatičnu voćkastu mirisnu notu.

Regenerator je koncentrovan. Razblažuje se u razmeri 1:10 ( 1 mera regeneratora na 10 mera vode). Obavezno koristiti razblažen. Ne nanositi na suvu dlaku. Obavezno dobro isprati nakon korišćenja. Paziti da ne dođe u kontakt sa očima i ušima. Ako do kontakta dođe, isperite čistom mlakom vodom. Za lakše korišćenje, nabavite pumpicu za balon od 4L.

Pogledajte u našoj ponudi sprej za sjaj i negu dlake ili sprej za rašćebavanje, koje možete koristiti za dodatnu negu dlake Vašeg ljubimca.

Brand

groom professional

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Regenerator za ljubimce- coat revitalise“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

TopBack to Top