Rezervni nož- Wahl Competition 4

5.900 RSD

Rezervni nož- Wahl Competiton 4: rezervni nož za većinu pet mašinica koje koriste ,,snap-on“ noževe.

Opis

Rezervni nož- Wahl Competiton 4: rezervni nož za većinu pet mašinica koje koriste ,,snap-on“ noževe.

Dizajniran da odgovara na većinu Wahl mašinica- kao što su KM2, KM5, KM10, SS Pro ili Power Grip, kao i Moser Max45 i Moser Max50. Odgovara i za većinu Oster i Andis mašinica koje koriste isti sistem noževa. Takođe, odgovara za sve Heiniger mašinice za šišanje pasa.

Rezervni nož- Wahl Competition 4 se može oštriti ponovo. Izrađen u SAD-u, od nerđajućeg čelika. Ima sjajan finiš. Veličina noža 4 odgovara dužini 8mm. Odgovara za šišanje i trimovanje pasa i mačaka, kao i goveda i konja.

Pre prve upotrebe, neophodno je da nauljite noževe. Preporučeno je da nakon svakog korišćenja noževe očistite i nauljite. Mi Vam preporučujemo namenski sprej za lakše čišćenje, podmazivanje i hlađenje noževa. Mi u ponudi imamo pakovanja ulja za mašinice od 100ml , od 200ml ili od 500ml. Uz ovaj nož možete koristiti i plastične nastavke češljeve od istog proizvođača. Wahl set češljeva se sastoji od 8 nastavaka različite dužine.

U ponudi imamo noževe i od drugih proizvođača- Heiniger i Groom Professional. Pogledajte u našoj ponudi i pet mašinicu istog proizvođača- Wahl Bravura. Ona koristi nešto drugačiju glavu- noževi se mogu podesiti na 5 različitih nivoa dužine, od 0,7mm do 3mm.

Brand

wahl

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rezervni nož- Wahl Competition 4“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button