Ručni fen za kućne ljubimce

6.000 RSD

Ručni fen za kućne ljubimce: sjajan fen namenjen za održavanje dlake kućnih ljubimaca. Moderan dizajn, bele boje, sa dva dvostepena prekidača.

Нема на залихама

Шифра производа: 6121 Категорија: Ознаке: ,

Опис

Ručni fen za kućne ljubimce: sjajan fen namenjen za održavanje dlake kućnih ljubimaca. Moderan dizajn, bele boje, sa dva dvostepena prekidača.

Fen ima ergonomski oblikovanu ručku. Na njoj se nalaze prekidači- jedan prekidač je za podešavanje jačine, imaju dva nivoa rada. Drugi prekidač je za podešavanje toplote- može da duva hladno, slabije toplo i više toplo. Jačina ovog fena je 1800W-2000W, napon 220-240V. Motor nove generacije (bez karbonskih četkica) sa radnim vekom do 1400 radnih sati. U fenu ima ugrađen termostat-  blokadu koja štiti motor od pregrevanja. Ako Vam se fen ugasi tokom rada- isključite ga i ostavite da se ohladi, kako bi se resetovao termostat.

Dužina strujnog kabla je 3 metra. Uz ručni fen za kućne ljubimce dolaze i dva nastavka za usmeravanje vazduha.

Upozorenje: ne koristite fen blizu izvora vode. Ne ostavljajte fen bez nadzora gde može dete da ga uzme. Kada ne koristite fen- obavezno ga isključite iz utičnice. Ne blokirajte ulaz/izlaz vazduha na fenu.

Ručni fen je namenjen za sušenje malih rasa ljubimaca. U salonima se najčešće koristi kao pomoćni fen u radu. U ponudi imamo dryer/blaster od istog proizvođača sa jednim motorom ili model sa dva motora. Ovi fenovi su namenjeni za rad sa većim rasama, i značajno štede vreme u uposlenim salonima.

Proizvodi Shernbao Kina

Додатне информације

Тежина1 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Ručni fen za kućne ljubimce“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top