Set makaza za šišanje pasa

6.000 RSD

Set makaza za šišanje pasa

Шифра производа: 6427 Категорија: Ознака:

Опис

Set makaza za šišanje pasa: set se sastoji od četvoro makaza: ravne, dvoje zakrivljenih i efilir makaza sa 32 zubaca. Napravljene od nerđajućeg čelika. Makaze su ergonomski dizajnirane, atraktivne plave boje.

Ovaj set se preporučuje za korišćenje u odgajivačnicama, kod individualnih korisnika i kao rezervni set u salonima za negu ljubimaca.

Ravne makaze dužine 18cm mogu se koristiti za sve vrste dlake, ali su posebno pogodne za životinje sa finom dlakom. Zakrivljene makaze maksimalno olakšavaju izvlačenje okruglastih kontura lica ili tela životinja. Dužina ovih makaza je 18cm. Efilir makaze sa 32 zubaca preporučuju se za ublažavanje oštrih kontura i finiš frizure. Dužina efilir makaza je 16cm.

Set makaza za šišanje pasa se isporučuje sa ravnim češljem od 19cm u kožnoj futroli, te nakon svakog korišćenja možete sigurno odložiti makaze. Redovno ih čistite, dezinfikujte i podmazujte kako bi Vas duže služile. Možete koristiti 4 u 1 sprej iz naše ponude ili ulje za podmazivanje. Ne morate prskati direktno na makazu, već na krpicu koju dobijete u futroli, i detaljno obrišite makaze.

Set makaza svakako ne može zameniti profesionalne makaze u salonima koje su značajno skuplje, ali su oštre i adekvatne za manji obim posla, kao i za vežbanje, odnosno učenje šišanja pasa. Pored ovih makaza, možete pogledati i ostale makaze za šišanje ljubimaca koje imamo u ponudi.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Set makaza za šišanje pasa“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top