SHOW TECH dvostruka fleksi četka mala

1.700 RSD

SHOW TECH dvostruka fleksi četka mala: četka sa tvrđom i mekšom stranom

Шифра производа: 6310 Категорија: Ознаке: , , , ,

Опис

SHOW TECH dvostruka fleksi četka mala: ova dvostruka fleksi četka je napravljena da olakša češljanje i smanji neprijatnost i bol životinjama. Jedinstveni dizajn vam nudi i tvrđu i mekšu četku u jednoj. Mekša strana ima dugačke, čvrste zupce koji ulaze duboko u dlaku. Okrenite četku za 180 stepeni i imaćete tvrđe zupce koji će lako raščešljati čvorove i ućebanu dlaku. Zahvaljujući ergonomski oblikovanoj ručki i elastičnoj glavi, dvostruka flexi četka garantuje minimum stresa za vaše ruke i zglovobe. Daje i maksimalnu efikasnost pri uklanjanju čvorova i zamršene dlake. Alat koji bi svaki salon za šišanje pasa trebalo da ima!

Uputstvo za rad:
Duga dlaka – Nežno četkati, laganim, dugačkim pokretima, prelazeći preko krajeva dlake da bi se izbeglo njeno naelektrisavanje i lomljenje. Najbolje je četkati dlaku po slojevima. Počnite odozdo, tako što ćete horizontalno podeliti dlaku i pridržavati nečešljane delove slobodnom rukom. Zatim krenite ka gornjim redovima, stalno držeći zglob ruke u ispravljenom položaju, da bi se izbegao kontakt sa kožom psa.
Kovrdžava dlaka – Četkati u smeru rasta dlake, a zatim u suprotnom smeru, laganim, dugačkim pokretima.
Oštra dlaka – Četkati dlaku u smeru rasta, a zatim po potrebi i u smeru suprotnom od rasta dlake, kako bi se uklonili čvorovi zamršene dlake. Ako ima mnogo čvorova koristite dvostruku flexi četku u kombinaciji sa Show Tech Mat buster-om, eliminatorom čvorova. Da biste sprečili stvaranje čvorova i ućebavanje dlake, psa je potrebno redovno kupati, koristiti regeneratore i svakodnevno četkati.

U ponudi imamo i fleksi četku koja je veća.

Proizvodi Transgroom.

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Brand

Show Tech

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „SHOW TECH dvostruka fleksi četka mala“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top