SHOW TECH dvostruka fleksi četka veća

2.000 RSD

SHOW TECH dvostruka fleksi četka veća: četka sa tvrđom i mekšom stranom

Шифра производа: 6311 Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

SHOW TECH dvostruka fleksi četka veća: Show Tech dvostruka fleksi četka je napravljena da olakša češljanje i smanji neprijatnost životinjama. Jedinstveni dizajn vam nudi i tvrđu i mekšu četku u jednoj. Mekša strana ima dugačke, čvrste zupce koji ulaze duboko u dlaku. Okrenite četku za 180 stepeni i imaćete tvrđe zupce koji će lako raščešljati čvorove i ućebanu dlaku.

Zahvaljujući ergonomski oblikovanoj ručki i elastičnoj glavi, dvostruka flexi četka garantuje minimum stresa za vaše ruke i zglovobe. Ujedno daje maksimalnu efikasnost pri uklanjanju čvorova i zamršene dlake. Alat koji bi svaki salon za šišanje pasa trebalo da ima!

Uputstvo za rad:
Duga dlaka – Nežno četkati, laganim, dugačkim pokretima, prelazeći preko krajeva dlake da bi se izbeglo njeno naelektrisavanje i lomljenje. Najbolje je četkati dlaku po slojevima. Počnite odozdo, tako što ćete horizontalno podeliti dlaku. Pridržavajte neočešljane delove slobodnom rukom. Zatim krenite ka gornjim redovima, stalno držeći zglob ruke u ispravljenom položaju, da bi se izbegao kontakt sa kožom psa.
Kovrdžava dlaka – Četkati u smeru rasta dlake, a zatim u suprotnom smeru, laganim, dugačkim pokretima.
Oštra dlaka – Četkati dlaku u smeru rasta, a zatim po potrebi i u smeru suprotnom od rasta dlake, kako bi se uklonili čvorovi zamršene dlake. Ako ima mnogo čvorova koristite dvostruku flexi četku u kombinaciji sa Show Tech Mat buster-om, eliminatorom čvorova. Da biste sprečili stvaranje čvorova i ućebavanje dlake, psa je potrebno redovno kupati, koristiti regeneratore i svakodnevno četkati.

U ponudi imamo i fleksi četku koja je manja.

 

Додатне информације

Тежина0,5 кг

Brand

Show Tech

TopBack to Top