Sliker četka sa mekim zupcima Groom Professional

1.200 RSD 1.400 RSD

Sliker četka sa mekim zupcima Groom Professional: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa gusto raspoređenim zupcima od 15mm ili 20mm. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , , ,

Опис

Sliker četka sa mekim zupcima Groom Professional: još jedna sjajna sliker četka u našoj ponudi. Sa gusto raspoređenim zupcima od 15mm ili 20mm. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Ručka je ergonomski oblikovana. Udobnost garantuje minimum stresa za Vaše ruke i zglobove. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom zbog gumiranih delova. Sa zadnje strane gave četke ima gumirani rebrasti deo za palac za lakši rad. Blago zakrivljeni deo za četkanje omogućava lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Sliker četka sa mekim zupcima Groom Professional je napravljena u kombinaciji plave i crne boje.

Idealna za duge i zamršene dlake, svojim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi. Lako se koristi i kod kratkodlakih ljubimaca.  Ukoliko ljubimac ima finiju dlaku, možete ga češljati tako što ćete odvajati pramen po pramen na ruku i češljati. Zupci su blago zakrivljeni, ukupne dužine 15mm, napravljeni od nerđajućeg čelika. Ukoliko ljubimac ima gustu i kovrdžavu dlaku, preporučujemo Vam četku sa tvrđim zupcima od istog dobavljača.

Sliker četka ima jastuče sa iglicama dimenzija oko 10,5x7cm. Jastuče je bele boje. Preporučuje se najviše za raščešljavanje posle kupanja, uz sušenje fenom. U tom slučaju je obavezno dobro osušite posle. Mada idealna je i za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznom periodu kada se menja dlaka.

Pogledajte novu četku u našoj ponudi- sliker četka sa kratkim zupcima sa patent dugmetom za lakše čišćenje četke.

Za bolju negu možete koristiti i sprej wondercoat 450ml ili sprej knot a problem, koji je izrazito hvaljen i tražen.

Додатне информације

Тежина-
zupci

15mm, 20mm

Brand

groom professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sliker četka sa mekim zupcima Groom Professional“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top