Sliker četka sa mekim zupcima Groom Professional

1.200 RSD

Sliker četka sa mekim zupcima Groom Professional: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 15mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Opis

Sliker četka sa mekim zupcima Groom Professional: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 15mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Ručka je ergonomski oblikovana. Udobnost garantuje minimum stresa za Vaše ruke i zglobove. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom zbog gumiranih delova. Sa zadnje strane gave četke ima gumirani rebrasti deo za palac za lakši rad. Blago zakrivljeni deo za četkanje omogućava lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Sliker četka sa mekim zupcima Groom Professional je napravljena u kombinaciji plave i crne boje.

Idealna za duge i zamršene dlake, svojim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi. Lako se koristi i kod kratkodlakih ljubimaca.  Ukoliko ljubimac ima finiju dlaku, možete ga češljati tako što ćete odvajati pramen po pramen na ruku i češljati. Zupci su blago zakrivljeni, ukupne dužine 15mm, napravljeni od nerđajućeg čelika. Ukoliko ljubimac ima gustu i kovrdžavu dlaku, preporučujemo Vam četku sa tvrđim zupcima od istog dobavljača.

Sliker četka ima jastuče sa iglicama dimenzija oko 10,5x7cm. Jastuče je bele boje. Preporučuje se najviše za raščešljavanje posle kupanja, uz sušenje fenom. U tom slučaju je obavezno dobro osušite posle. Mada idealna je i za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznom periodu kada se menja dlaka.

Pogledajte novu četku u našoj ponudi- sliker četka sa kratkim zupcima sa patent dugmetom za lakše čišćenje četke.

Za bolju negu možete koristiti i sprej za lakše raščešljavanje koji dolazi koncentrovano 1:15, ili sprej koji već dolazi spreman za upotrebu sa pumpicom.

Brand

groom professional

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sliker četka sa mekim zupcima Groom Professional“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button