Sliker četka sa tvrdim zupcima 25mm

1.400 RSD

Sliker četka sa tvrdim zupcima 25mm: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa dugačkim zupcima od 25mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, oko 65 grama težine. Dolazi u mint zelenoj boji.

Нема на залихама

Шифра производа: 6334 Категорија: Ознаке: , , ,

Опис

Sliker četka sa tvrdim zupcima 25mm: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa dugačkim zupcima od 25mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, oko 65 grama težine. Dolazi u mint zelenoj boji.

Dugačka ergonomski oblikovana ručka je napravljena od tvrde ABS plastike. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom. Blago zakrivljeni deo za četkanje omogućavaju lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Idealna za duge, kovrdžave ili zamršene dlake, svojim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi. Zupci su blago zakrivljeni, ukupne dužine 25mm, napravljeni su od nerđajućeg čelika.

Sliker četka sa tvrdim zupcima 25mm ima jastuče sa iglicama dimenzija oko 10,5×6,5cm. Jastuče je sive boje, gumirano, pa iglice traju duži vremenski period. Preporučuje se najviše za raščešljavanje posle kupanja, uz sušenje fenom. U tom slučaju je obavezno dobro osušite posle. Može se koristiti i za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznim periodima kad ljubimac menja dlaku.

Svakodnevno češljanje sprečava nastanak ućebanih delova. Osim što pomaže kvalitetu dlake, češljanjem se vrši i masaža kože, podstiče se bolja cirkulacija i ojačava koža ljubimca.

Pogledajte novu četku u našoj ponudi- sliker četka sa kratkim zupcima sa patent dugmetom za lakše čišćenje četke, kao i četku sa mekim zupcima od istog proizvođača.

Za bolju negu možete koristiti i sprej za lakše raščešljavanje koje dolazi koncentrovano 1:15. Pogledajte u našoj ponudi i najprodavaniju sliker četku- doggy man bela četka. Imamo je u tri dimenzije, kao malu 8x3cm, srednju 10x4cm i veliku 11.5x6cm.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sliker četka sa tvrdim zupcima 25mm“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top