Sliker četka sa tvrdim zupcima Groom Professional

1.200 RSD 1.400 RSD

Sliker četka sa tvrdim zupcima Groom Professional: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa gusto raspoređenim zupcima od 15mm ili 20mm dužine. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , , ,

Опис

Sliker četka sa tvrdim zupcima Groom Professional: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa gusto raspoređenim zupcima od 15mm ili 20mm dužine. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Ručka je ergonomski oblikovana. Udobnost garantuje minimum stresa za Vaše ruke i zglobove. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom zbog gumiranih delova. Sa zadnje strane gave četke ima gumirani rebrasti deo za palac za lakši rad. Blago zakrivljeni deo za četkanje omogućavaju lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Sliker četka sa tvrdim zupcima Groom Professional je napravljena u kombinaciji plave i crne boje.

Idealna za duge, kovrdžave ili zamršene dlake, svojim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi. Lako se koristi i kod kratkodlakih ljubimaca, ali morate paziti da ne ogrebete kožu ljubimca zupcima. Bolje za njih koristite četku sa mekim zupcima. Ukoliko ljubimac ima finiju dlaku, možete ga češljati tako što ćete odvajati pramen po pramen na ruku i češljati. Zupci su blago zakrivljeni, napravljeni od nerđajućeg čelika.

Sliker četka ima jastuče sa iglicama dimenzija oko 10,5x7cm. Jastuče je crne boje. Preporučuje se najviše za raščešljavanje posle kupanja, uz sušenje fenom. U tom slučaju je obavezno dobro osušite posle. Mada idealna je i za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznom periodu kada se menja dlaka.

Pogledajte novu četku u našoj ponudi- sliker četka sa kratkim zupcima sa patent dugmetom za lakše čišćenje četke.

Za bolju negu možete koristiti i sprej za lakše raščešljavanje koji dolazi koncentrovano 1:15, ili sprej koji već dolazi spreman za upotrebu sa pumpicom.

Додатне информације

Тежина-
zupci

15mm, 20mm

Brand

groom professional

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sliker četka sa tvrdim zupcima Groom Professional“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top