Sliker četka sa zupcima od 1.5cm velika

1.900 RSD

Sliker četka sa zupcima od 1.5cm velika: Jedna od najboljih profesionalnih sliker četki, iz grupe ,,tuffer than tangles“. Dugačka ergonomski oblikovana ručka i blago zakrivljeni deo za četkanje omogućavaju lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake.

Opis

Sliker četka sa zupcima od 1.5cm velika: Jedna od najboljih profesionalnih sliker četki, iz grupe ,,tuffer than tangles“. Dugačka ergonomski oblikovana ručka i blago zakrivljeni deo za četkanje omogućavaju lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Idealna za duge, kovrdžave ili zamršene dlake, svojim jakim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi.

Sliker četka sa zupcima od 1.5cm velika ima jastuče sa iglicama dimenzija 10x8cm. Preporučuje se za raščešljavanje posle kupanja, uz sušenje fenom.

Za bolju negu možete koristiti i sprej za lakše raščešljavanje koje dolazi koncentrovano 1:15. U ponudi imamo isto oblikovane četke sa mekim zupcima 2,2cm ili čvrstim zupcima 2,2cm. Takođe, postoji i ista četka samo manjih dimenzija- 10x6cm.

Pogledajte u našoj ponudi i najprodavaniju sliker četku- doggy man bela četka. Imamo je u tri dimenzije, kao malu 8x3cm, srednju 10x4cm i veliku 11.5x6cm.

Proizvodi Transgroom pakovanje težine 0.3kg.

 

Brand

Show Tech

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sliker četka sa zupcima od 1.5cm velika“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

TopBack to Top Call Now Button