Sliker četka velika Moser

1.500 RSD

Sliker četka velika Moser: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 12mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom, dimenzija 11,5x8cm.

Нема на залихама

Шифра производа: 6347 Категорија: Ознаке: , ,

Опис

Sliker četka velika Moser: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima od 12mm, gusto raspoređenim. Četka je veoma lagana, sa blago zakrivljenom glavom.

Ručka je presvučena gel uloškom koji se ugiba spram Vaših prstiju te savršeno odgovara za svakoga. Udobnost garantuje minimum stresa za Vaše ruke i zglobove. Ne klizi iz ruku dok radite sa četkom. Blago zakrivljeni deo za četkanje omogućavaju lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Sliker četka velika Moser je napravljena u kombinaciji zelene i sive boje.

Idealna za duge, kovrdžave ili zamršene dlake, svojim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi. Lako se koristi i kod kratkodlakih ljubimaca, ali morate paziti da ne ogrebete kožu ljubimca zupcima. Ukoliko ljubimac ima finiju dlaku, možete ga češljati tako što ćete odvajati pramen po pramen na ruku i češljati. Zupci su blago zakrivljeni, ukupne dužine 12mm, napravljeni od nerđajućeg čelika.

Sliker četka velika Moser ima jastuče sa iglicama dimenzija oko 11,5x8cm. Jastuče je crne boje. Preporučuje se najviše za raščešljavanje posle kupanja, uz sušenje fenom. U tom slučaju je obavezno dobro osušite posle. Mada idealna je i za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznom periodu kada se menja dlaka.

Pogledajte novu četku u našoj ponudi- sliker četka sa kratkim zupcima sa patent dugmetom za lakše čišćenje četke.

Za bolju negu možete koristiti i sprej za lakše raščešljavanje koji dolazi koncentrovano 1:15. U ponudi imamo istu četku u još dve veličine- kao malu i srednju.

Brand

Moser pet

Brend Moser renomiranog proizvodjaca Wahl. Ergonomski oblik pribora za grooming. Kvalitet i garancija.

wahl

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sliker četka velika Moser“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top