Sliker četka za ljubimce sa dugmetom

1.500 RSD

Sliker četka za ljubimce sa dugmetom: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima, ali gusto raspoređenim. Izuzetno se lako čisti zbog jednostavnog patenta sa dugmetom.

Нема на залихама

Шифра производа: 6338 Категорија: Ознаке: , , , ,

Опис

Sliker četka za ljubimce sa dugmetom: nova sliker četka u našoj ponudi. Sa kratkim zupcima, ali gusto raspoređenim. Izuzetno se lako čisti zbog jednostavnog patenta sa dugmetom.

Dugačka ergonomski oblikovana ručka je ujedno gumirana, pa ne klizi iz ruku dok radite sa četkom. Blago zakrivljeni deo za četkanje omogućavaju lakše raščešljavanje zamršenih delova dlake. Idealna za duge, kovrdžave ili zamršene dlake, svojim jakim zupcima omogućava uspešno raščešljavanje bez oštećenja vlasi. Ali, lako je možete koristitit i za ljubimce sa kraćom dlakom.

Sliker četka za ljubimce sa dugmetom se lako čisti. Baš zahvaljujući pritiskom na dugme, zupci se izvlače, odnosno uvlače u jastuče. Tako da kad se nakupe dlake, jednostavno uvučete zupce i samo povučete dlake- nema više izgrebanih prstiju. Zupci su dužine 10mm, tako da ne možete raniti kožu Vašeg ljubimca.

Ova četka ima jastuče sa iglicama dimenzija oko 12x7cm. Preporučuje se najviše za raščešljavanje posle kupanja, uz sušenje fenom. U tom slučaju je obavezno dobro osušite posle. Mada idealna je i za svakodnevno češljanje- pogotovo u prelaznom periodu kada se menja dlaka.

Za bolju negu možete koristiti i sprej za lakše raščešljavanje koje dolazi koncentrovano 1:15. U ponudi imamo oblikovane četke sa mekim zupcima 2,2cm ili čvrstim zupcima 2,2cm.

Pogledajte u našoj ponudi i najprodavaniju sliker četku- doggy man bela četka. Imamo je u tri dimenzije, kao malu 8x3cm, srednju 10x4cm i veliku 11.5x6cm.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Sliker četka za ljubimce sa dugmetom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

TopBack to Top